JMW Horeca Uitzendbureau

"Ik heb vrienden gemaakt waar ik op kan bouwen!"

"Sinds 2016 ben ik werkzaam bij JMW als horecamedewerker. Dit was kort nadat ik terug kwam in Nederland na een korte studie in België. Het was weer tijd om aan de bak te gaan en al snel kwam ik terecht op de website van JMW. Direct voelde dit goed aan en heb ik gesolliciteerd. Dezelfde dag werd ik nog gebeld en de dag erna was ik aangenomen!

Je netwerk wordt groter
Door het werken bij JMW kom je in contact met veel mensen. Zowel collega’s, opdrachtgevers maar zeker ook gasten. Tijdens de tijd dat ik voor JMW werk, heb ik een mooi netwerk op kunnen bouwen voor zowel nu, als voor in de toekomst. Zeker als het gaat om waar ik naar toe wil in de toekomst. Al vanaf jongs af aan ben ik gek van voetbal, al speel ik het zelf niet, waardoor ik het super gaaf vond dat ik bij PSV aan de slag kon en dan ook nog in het spelershome. 

Daarnaast heb ik ook vrienden door dit werk gekregen waar ik op kan bouwen. Zowel privé als op de werkvloer. Dat maakt het werk ook erg leuk. Wanneer ik in de planning zie dat ik met gezellige mensen sta heb ik er nog meer zin in om die dienst te draaien!

PSV Kampioen
Wat voor mij erg speciaal was, was het kampioenschap van PSV dit jaar (seizoen 2017-2018). Twee jaar lang heb ik samen met spelers, familieleden en fans iedere emotie gezien en gevoeld tijdens en na de wedstrijden in het spelershome. Dat ik het kampioensfeest mee mocht maken heeft mij een geweldige en onvergetelijke avond opgeleverd. Een avond die ik nooit meer zal vergeten en waar ik ook erg trots op ben!"

Joni Hermens, JMW’er

Net als Joni werken voor JMW? Bekijk onze vacatures!