JMW Horeca Uitzendbureau

"Moederschap combineren met cateringwerkzaamheden is ideaal!"

“Moeder zijn én daarbij de ideale baan vinden betekent solliciteren, cv updaten, social media inzetten én die leuke vacature vínden. Die vacature met passende werktijden, liefst tussen 09.00 tot 16.00 en als het kan binnen een straal van 15 km. Want ja, als één van de kinderen ziek wordt, dan wil ik hem van school halen. Daarnaast die beruchte woensdag, dat is natuurlijk de zwemlesdag, voetbaldag, de korte schooldag... in overleg met mijn werkgever, plan ik iedere week mijn diensten!”

 

Multitaskend & organiserend talent

Wij mama’s willen ons multi taskend en organiserend talent ook graag inzetten op de arbeidsmarkt. Want  wij zijn hard nodig! Ja, wij moeders hebben een verlanglijstje als het gaat om een baan maar dat is omdat wij alleen een baan willen waarbij we het beste van onszelf kunnen geven! De meeste van ons moeders heeft jarenlange ervaring op het gebied van :

  1. Multitasken: sterk in multitasken zijn vrijwel alle moeders! Koken, overhoren voor toetsen en de tafel dekken doen we moeiteloos tegelijk. Dit talent is de sleutel tot succes zowel in het moederschap als in de baan als catering medewerker!
  2. Organiseren: iedere dag verzorg ik weer een heerlijk verse lunches op mooie bedrijfscateringlocaties voor soms wel 300 gasten, maar ook thuis voor mijn gezin.
  3. Optimistisch: door mijn optimistische instelling en enthousiasme gaat mijn gezin iedere dag weer vrolijk de deur uit. Dit talent zet ik ook in op mijn werk als cateringmedewerker, zo kan iedere gast genieten van een zorgeloze pauze!

Ook ik ben zo’n mama!

Ook ik ben zo’n mama , maar ik wil niet alleen maar moeder zijn. Ik vind het heerlijk om te werken, in contact te zijn met collega’s en mijn talenten te benutten. Zoek dan maar eens een passende vacature, onmogelijk? Dat is lange tijd wel gebleken, van de vele afwijzingen die ik binnenkreeg werd ik erg moedeloos. Totdat ik JMW-Catering benaderde! Na mijn sollicitatiegesprek kon ik vrijwel direct beginnen, ik werk op diverse mooie locaties waar ik samenwerk met leuke collega’s en dat ook nog in mijn eigen regio. Gemiddeld werk ik drie diensten in de week en heb ik voldoende tijd over voor mijn gezin. Als werkende mama kan ik met recht zeggen: Werken via JMW Catering is ook voor top mama’s!