JMW Horeca Uitzendbureau

Een dag als Vestigingsmanager bij JMW Amsterdam

Je dag start ‘s morgens met je teamoverleg. Het is druk. Samen met je planners Lisette en Gerben bepaal je de prioriteiten van deze dag/week en maak je een taakverdeling. Hierna ga je samen (na een goede voorbereiding) met één van je planners het afgelopen kwartaal evalueren bij één van je opdrachtgevers.

Naar aanleiding van het bezoek aan de opdrachtgever spreek je met je planners af samen een plan te schrijven om de kwaliteit van de JMW'ers en de planning verder te verbeteren, je hebt van de opdrachtgever zinvolle feedback gekregen. Op de terugweg bezoek je een prospect om te kijken of we daar zaken kunnen gaan doen. Na de lunch maak je een nieuw intern rooster waarbij je rekening houdt met alle evenementen, grote partijen, trainingen, vrije dagen van mensen en weekenddiensten.

In de middag oefen je intakegesprekken met één van de nieuwe planners en geeft haar feedback. Aan het einde van de dag check je of de planning er goed voor staat de komende week qua voorziening, kwaliteit en rendement, en concludeer je dat het er goed uitziet. Je doet een rondje koffie voor je club en sluit de dag met iedereen af!