JMW Horeca Uitzendbureau

"Ik voel me echt gewaardeerd!"

"Sinds 2010 ben ik werkzaam voor JMW. Via via kwam ik destijds bij JMW terecht zoals veel van mijn collega’s. We zijn zeer enthousiast over JMW en dat werkt aanstekelijk. Het fijne aan het werken voor dit uitzendbureau is dat het niet voelt als een uitzendbureau.

Hecht team
We hebben een hecht team en komen vaak op dezelfde locaties. Ondertussen heb ik voornamelijk gewerkt bij de verschillende takken van De Librije, Paleis ´t Loo, NBC, Maison van de Boer, Paresto, TT Assen en een aantal voetbalstadions. Doordat je op verschillende locaties werkt, pas je jezelf snel aan. Wat ook fijn is aan JMW is dat zij ook trainingen verzorgt. 3 november mag ik deelnemen aan training BEST. Ik ben ontzettend benieuwd wat we daar gaan leren.

Onverwachte overnachting
Een van mijn leukste ervaringen bij JMW was bij PEC Zwolle. Ik was aan het werk tijdens een gala diner voor Food on Tour (de cateringtak van de Librije). Daarna zou er een feest zijn waar wij niet bij aanwezig zouden zijn, maar uiteindelijk zijn wij daar wel bij geweest omdat de mensen vanuit PEC Zwolle dat zelf wilden. Een overnachting in het hotel en een ontbijtje zijn voor ons geregeld. Dan voel je je echt gewaardeerd!"

Pauline van der Morst, JMW-er