JMW Horeca Uitzendbureau

"Je bent het shotje espresso in de vroege ochtend en de rustige, ontspannen, zacht schuimende cappuccino in de namiddag"

Als 's ochtends de wekker gaat, denk ik maar aan één ding. Snoozen.. na vier keer snoozen schrik ik meestal wakker en helpt er maar één ding om mij uit die zombie status te halen en dat is koffie.

Voordat het tijd is om mensen te helpen aan hun dagelijkse portie caffeïne heb ik die eerst zelf nodig. Want als barista moet je scherper zijn dan de mensen die je ontvangt. De mensen die je nodig hebben om de dag door te komen met een goede sterke koffie, of simpelweg een rust/geniet momentje willen. Je bent het shotje espresso in de vroege ochtend, en de rustige, ontspannen, zacht schuimende cappuccino in de namiddag. De waardering hiervoor merk je direct. Het leid tot interessante gesprekken en ontmoetingen die het werk afwisselend maken. Aan het einde van de dag neem je je werk niet mee naar huis. Dus kun je elke dag stressvrij beginnen! Persoonlijk vind ik dat super belangrijk, omdat ik naast werk ook nog allerlei andere dingen kan ondernemen. En dat geeft rust en voldoening aan het einde van de dag.