JMW Horeca Uitzendbureau

"Als je plezier uitstraalt en je best doet, krijg je altijd een positieve reactie terug"

"Mijn naam is Lola Hesp en ik werk sinds december 2012 bij JMW. Ik heb onder andere gewerkt voor de Galgenwaard, RAI Amsterdam, de landmacht, Universiteit Utrecht, NIKE en de SNS bank.

Veel afwisseling
De afwisseling vind ik het leukste aan werken bij JMW. Dat je steeds bij verschillende opdrachtgevers werkt, andere werktijden hebt en een ander soort partij, dat houdt me scherp.

Horeca is mensenwerk
Verder is het voor mij belangrijk dat horeca echt 'mensenwerk' is. Ik ben naast JMW ook ontwerper/ kunstenaar en dat is behoorlijk individueel. Bij JMW werk je bijna altijd samen met andere mensen, dat is de perfecte tegenhanger. Ik vind het bijvoorbeeld heel gezellig om gezamenlijk met de JMW-auto naar de opdrachtgever te gaan. En last but not least heb ik gemerkt dat ik het contact met de gasten heel leuk vind. Wat je geeft krijg je terug. Als je plezier uitstraalt en je best doet, krijg je altijd een positieve reactie terug.

De leukste partij waar ik gewerkt heb was het personeelsfeest van Tommy Hilfiger en Calvin Klein in RAI Amsterdam. De entourage en de sfeer waren fantastisch!”

Lola Hesp, JMW-er

 

Ook interesse om te werken voor JMW? Bekijk onze vacatures!