Voor tips, tricks en andere leuke info!

Onze verhalen

In ons blog vertellen we je meer over werken in de horeca en geven we regelmatig een kijkje in de keuken van ons mooie uitzendbureau.

4 redenen waarom werken als catering medewerker op Schiphol extra leuk is!

4 redenen waarom werken als catering medewerker op Schiphol extra leuk is!

Werken in de catering is natururlijk altijd leuk! Maar een bijzondere werkplek kan voor net dat klein beetje extra werkplezier zorgen. Wist je bijvoorbeeld dat we ook vacatures hebben op Schiphol?

Stage lopen bij JMW: dit is Olivier

Stage lopen bij JMW: dit is Olivier

Olivier loopt sinds februari stage bij onze vestiging in Eindhoven. Benieuwd naar zijn ervaringen? Hij stelt zich graag aan je voor!

Stage lopen bij JMW: dit is Thomas

Stage lopen bij JMW: dit is Thomas

Thomas is één van onze huidige stagiaires. Hij studeert Toegepaste Psychologie en loopt stage op onze recruitment afdeling. Waarom dat zo'n goede match is? Dat vertelt hij in zijn blog!

Medewerker in de spotlight: Floor Verwij

Medewerker in de spotlight: Floor Verwij

Floor is onze nieuwste aanwinst binnen ons recruitment team. Vol nieuwe energie gaat ze mensen helpen aan een leuke horeca baan! In dit blog stelt ze zich graag even aan jullie voor.

Zo leuk is werken bij de RAI in Amsterdam!

Zo leuk is werken bij de RAI in Amsterdam!

Heb je altijd al willen weten hoe het is om te werken in RAI Amsterdam? Alenka is medewerker bediening bij de RAI en vertelt je alles over haar werkplek en werkzaamheden. Lijkt het jou ook leuk om daar te werken? Alenka heeft nog een paar goede tips voor je!

Waarom catering de ideale (bij)baan is

Waarom catering de ideale (bij)baan is

Als catering medewerker, hulpkok of zelfstandig werkend kok verzorg je de lunch van al je gasten. Heerlijk toch? Wij geven je 5 redenen waarom werken in de catering écht de ideale (bij)baan is!

Medewerker in de spotlight: Lucas Beukers

Medewerker in de spotlight: Lucas Beukers

Maak kennis met Lucas! Eén van onze nieuwste JMW-aanwinsten op onze vestiging in Den Haag! Na maarliefst acht jaar in de horeca gewerkt te hebben helpt hij nu andere mensen aan een horeca baan!

Minimumloon horeca 2023

Minimumloon horeca 2023

In 2023 gaat er veel veranderen rondom het minimumloon in de horeca. Ben je benieuwd wat er precies gaat veranderen en hoe jij dat terugziet op je loonstrookje? In dit blog lees je er meer over!

Medewerker in de spotlight: Erwin Hermans

Medewerker in de spotlight: Erwin Hermans

Sinds de horeca weer open is, is het team van JMW enorm gegroeid. Eén van onze nieuwse aanwinsten Erwin Hermans, operationeel manager voor regio Zuid. Hij stelt zich graag aan je voor!

 Werken bij Easyfairs? Wij vertellen je alles wat je moet weten!

Werken bij Easyfairs? Wij vertellen je alles wat je moet weten!

Woon je in de buurt van Hardenberg of Gorinchem? En wil je werken in één van de leukste evenementhallen van Nederland? Lees dan vooral verder!

Medewerker in de spotlight: Susan Teunissen

Medewerker in de spotlight: Susan Teunissen

Betaald krijgen om naar de leukste evenementen te gaan, Susan zit helemaal op haar plek als intercedent bij JMW. Benieuwd naar hoe ze bij JMW terecht is gekomen en wat ze zo leuk vindt aan haar werk? Lees nu haar verhaal!

Kerstgerecht: Luxe garnalen bisque

Kerstgerecht: Luxe garnalen bisque

Ben je nog opzoek naar inspiratie voor het kerstdiner? Deze luxe garnalen bisque is een heerlijk voorgerecht dat er ook nog eens prachtig uit ziet. Onze chef Rob legt je stap voor stap uit hoe je tot deze mooie en lekkere creatie komt.