JMW Horeca Uitzendbureau

"Wie werkt voor JMW zal zich niet snel in een sleur bevinden"

“Ik ben bij JMW begonnen als keukenhulp. Ondertussen ben ik zelfstandig werkend kok en is er al spoedig uitzicht op een volgende stap. Ontzettend motiverend dat je op basis van je inzet en potentie snel kunt groeien binnen JMW.

Afwisseling maakt het leuk
Werken bij JMW is leuk omdat het een ongelofelijk dynamisch bedrijf is. Er zijn weken dat ik elke dag op een andere locatie werk en zodoende doe ik hele leuke contacten op. Er is een grote diversiteit aan werkzaamheden; op elke locatie doe ik iets anders en elke week biedt weer een nieuwe uitdaging. Die afwisseling maakt het leuk. Wie werkt voor JMW zal zich niet snel in een sleur bevinden, smachtend naar die paar weken vakantie in een jaar.

Opening stadhuis Utrecht
Een van mijn leukste ervaringen is dat ik mocht werken tijdens de opening van het nieuwe stadhuis in Utrecht. Een spiksplinternieuw gebouw, een gloednieuwe keuken en een enorme uitdaging die ons te wachten stond. Een kans om mee te denken over de eerste stapjes naar een goed lopende keuken die dagelijks maar liefst 1100 mensen tevreden stelt met een hoogwaardige lunch.”

Sander van Haasteren werkt al een jaar met veel plezier voor JMW en is een graag gezien gezicht op locaties als Rabobank, SNS Reaal, Paresto, Stadion Galgenwaard, ABN Amro en het nieuwe stadhuis in Utrecht.

 

Wil jij ook werken bij JMW? Bekijk dan de actuele vacatures!