Wij zijn op zoek naar

Afwas medewerker

Start met de gezelligste baan in de omgeving Utrecht! Jij kan werken als afwasmedewerker en bepaald zelf of jij dat zingend, kletsend of in alle rust doet ;-) Verdien ook nog eens tot €11,42 per uur! Tof toch? Lees snel verder.

Wat bieden wij jou
  • Salaris van €11,42 per uur!
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Je verdiende loon elke week op je rekening!
  • Gezellige collega’s!
  • Werken wanneer het jou uit komt
Wie ben jij

Jij houdt van schoon en overzicht! Want als afwas medewerker wordt jij daar blij van. Verder:

  • Woon jij in de omgeving Utrecht
  • Ben jij flexibel inzetbaar
  • Vind je het leuk om op verschillende plekken te werken
Wat ga je doen

Kleine wasjes, grote wasjes! Alleen dan met servies ;-) Want als afwas medewerker ben jij onmisbaar! Jij staat in de spoelkeuken waar de vuile borden, bestek en nog meer binnen komt. Geen uitdaging voor jou, want jij zorgt dat alles weer spik en span is. Lekker schoon dus! Alles schoon? Top! Jij zorgt dat het schone servies weer op de juiste plek staat en jouw collega’s ook door kunnen met de werkzaamheden. Zie je? Jij bent als afwas medewerker onmisbaar!

Waar ga je werken

Jij komt als afwas medewerker in de leukste pool van Nederland. Bij JMW Horeca uitzendbureau! Als afwas medewerker kom jij te werken in verschillende professionele keukens. Leuk! Dat betekend dus afwisseling in jouw werk! Doorgroeien als catering medewerker? Natuurlijk kan dat bij ons! Wij bieden gratis horeca trainingen aan en gaan hierover graag met je in gesprek!

Sollicitatie

Afwasborstel in de aanslag? Begin zo snel mogelijk als afwas medewerker! Toch nog vragen? Geen probleem. Stuur mij een bericht en ik beantwoord jouw vragen! Zo snel mogelijk beginnen? Solliciteer en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Floor Verwij
Tel: 06 16 13 13 47
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:574554
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook