Wij zijn op zoek naar

Afwas Medewerker

Ben jij niet bang voor een beetje water? Ga aan de slag als afwas medewerker . Hoppa! Koptelefoon op, muziekje aan! Afwassen maar! Fijne werktijden, doordeweeks en overdag. Benieuwd wat wij jou te bieden hebben? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Salaris € 11,42 per uur
  • Werken wanneer het jou uitkomt
  • Verschillende locaties. Lekker afwisselend
  • Elke week geld op je rekening. # fijn
  • Leuke collega`s
Wie ben jij

Als afwas medewerker hou je van schoon, water en zeep. Lekker actief bezig zijn en snel resultaat van je werk hebben.

  • Ben je flexibel
  • Woon je in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam
Wat ga je doen

Wat houdt het in, werken als afwasser medewerker vraag je je misschien af. Als afwasser ben jij de onmisbare schakel in de horeca.
Eerst even wat drinken en bijkletsen met je collega’s. De afwas stapelt zich op dus jij begint met het voorspoelen van de borden. Dat gaat in het afwasrek en de grote afwasmachine doet de rest. Top! Alles schoon? Daar zullen jouw collega’s blij mee zijn! Borden en bestek weer op z’n plek en jouw collega’s kunnen weer verder met hun werkzaamheden.

Waar ga je werken

Jij gaat als afwas medewerker in de spoelkeuken werken op diverse locaties in Amsterdam. Hierdoor leer je veel nieuwe mensen en bedrijven kennen. Leuk! Je bent onderdeel van ons JMW team. JMW staat voor hard werken en hard plezier maken. Wil je liever op een vaste locatie werken? Wij gaan voor je kijken wat de mogelijkheden zijn.

Sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal staan als afwas medewerker? Solliciteer dan snel! Ik neem binnen 24 uur contact met je op om jouw wensen en de vacature door te nemen. Als er vragen zijn, vraag deze dan gerust. Bel, mail of stuur mij een whatsapp.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Astrid Roda
Tel: 06-82661308
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:580245
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook