Wij zijn op zoek naar

Afwasser fulltime

Bellen blazen tijdens je werk? Hoe leuk! Start als afwasser én verdien tot € 11,22 tot € 11,60 per uur!

Wat bieden wij jou
  • € 11,42 per uur. Ka-Ching!
  • Flexibele werktijden
  • Jouw verdiende loon elke week op je rekening
  • #Werkplezier
  • Doorgroeimogelijkheden
Wie ben jij

Jij bent een doorpakker, houdt van schoon en gezelligheid! Dat zijn de belangrijkste ingrediënten als medewerker spoelkeuken. Verder:

  • Woon jij in de regio Tilburg
Wat ga je doen

Jij gaat als medewerker spoelkeuken heel veel borden zien ;-) Dit doe jij in professionele keukens. Top! Want dan heb jij alles binnen handbereik om je werk goed te doen. Jij bent onmisbaar als medewerker spoelkeuken. Want zonder schoon servies kunnen de rest van jouw collega’s niet zoveel. Voorspoelen van vieze borden, bestek in het afwasrek leggen en zorgen dat dit door de grote afwasmachine gaat. Schoon? Stapelen dan maar! Alles weer op de juiste plek en jouw collega’s kunnen door met hun werkzaamheden. Ik zei het toch, jij bent onmisbaar!

Waar ga je werken

Jij komt te werken op verschillende locaties. Leuk! Hierdoor werk jij aan je ervaring en leer je nieuwe mensen kennen. Als medewerker spoelkeuken wil jij toch ook afwisseling? Jij komt bij ons in de JMW pool. Bij ons staat werkplezier op 1, dus dat moet goed komen!

Sollicitatie

Starten met soppen! Solliciteer en start zo snel mogelijk als medewerker spoelkeuken! Toch nog vragen? No problemo! Stuur mij een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur Tilburg

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Sharona Westergaard
Tel: 06 57 50 64 18
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:582809
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook