Wij zijn op zoek naar

Afwasser Rotterdam

Hoi. Vind jij het fijn om fysiek bezig te zijn? Houd je van schoon? Dan hebben wij een leuke baan voor je. Afwasser, niet op een locatie maar, op verschillende locaties. Jij geeft aan wanneer je kan werken en wij zoeken er een passende dienst bij. Leuk? Lees snel verder.

Wat bieden wij jou
  • € 10,48 per uur
  • Elke week geld op je rekening. Lekker!
  • Flexibel, werken wanneer het jou uitkomt
  • Leuke werkplekken, gezellige collega`s
  • Doordeweeks en overdag
Wie ben jij

Jij bent een topper die niet bang is voor een beetje water en sop. Je bent enthousiast en hebt er zin in.

  • Ben je woonachtig in Rotterdam
  • Ben je lekker flexibel
Wat ga je doen

Jij gaat afwassen. Afwassen is een belangrijke functie achter de schermen van de horeca en catering. Zonder schone spullen kan er niet gewerkt worden.
Jij komt binnen en zet de afwasmachine aan. De gebruikte spullen komen jouw kant op. Denk aan borden, glazen, bestek, pannen en overige keukenschalen. Je spoelt af en zet de spullen vervolgens in de afwasmachine. Wanneer het weer schoon uit de machine komt. Zet jij het weer terug op de juiste plek. Tijdens de lunch zal het knallen zijn. Na de lunch wordt het weer rustiger. Je houdt je eigen werkplek ook schoon. Dat werkt wel zo prettig. Vind je het leuk om op de beat van de muziek af te wassen? Dan zet je lekker de radio aan en zing je gezellig mee!

Waar ga je werken

Jij gaat werken in verschillende bedrijfsrestaurants in Rotterdam en omgeving. Lekker afwisselend en leuk om op verschillende locaties te werken.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Rotterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Julian Reijnders
Tel: 06-10799242
E-mail: julian.reijnders@jmwhorecapersoneel.nl
Vacature ID:510627281
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook