Wij zijn op zoek naar

Allround medewerker Keukenhof

Als Allround Medewerker start jij de lente bij Keukenhof! Dankzij jouw bloeiende persoonlijkheid zorg jij ervoor dat duizenden gasten een lach op hun gezicht krijgen.

Wat bieden wij jou
  • €12,72 per uur, woehoee!
  • Werken op een toffe locatie!
  • Reiskosten vergoeding of gratis shuttle bus, top!
  • Dé leukste collega's, beloofd! #Werkplezier!
  • Werken wanneer jij dat wil! Yes, flexibel!
Wie ben jij

Met jouw enthousiasme en positiviteit weet jij hoe je gasten blij kan maken. Verder is het handig als allround medewerker dat:

  • Jij beschikbaar bent van 23 maart tot en met 14 mei
Wat ga je doen

Laat gasten onbezorgd genieten van hun dagje uit. Dat kan jij als allround medewerker!
Jij gaat in één van de zes restaurants aan de slag. Jij bent als Allround Medewerker druk bezig met het helpen van gasten die bestelde dranken en eten bij jou af willen rekenen! Jij zorgt ervoor dat het buffet klaar staat en deze houd je aangevuld. Gedurende de dag zorg jij voor een schoon en opgeruimd restaurant! Je bent constant in contact met gasten, gezellig!

Het kan ook zijn dat je als Allround Medewerker ingezet wordt op één van de kraampjes verspreid over park, zoals de wafelkraam of coffee corner. Heerlijk die afwisseling en je werk!

Er is een ochtend en een middag shift. De diensten vallen tussen 07.00 en 20.00 uur. Zo fijn! De ene dag kan jij lekker uitslapen en de andere dag genieten van je vrije middag!
Vanaf Schiphol, RAI Amsterdam, Leiden en Haarlem rijden er shuttle bussen. Hier kan jij als allround medewerker gratis gebruik van maken. Top! Wordt jij gewoon naar je werk gebracht, luxe!

Waar ga je werken

Werken op een unieke locatie.
De Keukenhof trekt jaarlijks meer dan één miljoen bezoekers. Mensen van over de hele wereld komen de prachtige bloemen aanschouwen en genieten van een dagje uit. Een mooie ervaring om daar als allround medewerker aan mee te werken.
Keukenhof is zeven dagen per week geopend, hallo flexibel rooster!

Sollicitatie

Kan jij niet wachten? Dat snap ik! Graag willen wij jou leren kennen zodat jij kan shinen tijdens de gezellige dagen van de Keukenhof. Nog vragen over de functie allround medewerker? Geen probleem. Bel, mail of stuur een whatsapp en ik spreek jou snel! Alles duidelijk? Waar wacht je nog op! SOLLICITEER!!! :)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

33 - 40+ uur Lisse

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 06 23 76 60 60
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:577151
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook