Wij zijn op zoek naar

Assistent kok

Sta je graag achter de schermen en zet je graag een goed product op tafel? Wil je werken wanneer het jou uitkomt? Top! Jij gaat aan de slag als parttime assistent kok in de regio Breda. Je maakt salades, soepen en sauzen. Samen met de chef of zelfstandig werkend kok maak jij iets lekkers klaar. Check de rest!

Wat bieden wij jou
  • € 14,- per uur.
  • Parttime aan de slag via JMW.
  • Een kijkje in diverse keukens in jouw regio.
  • Bedrijfsrestaurants, hotels en restaurants. Tof!
  • Toffe cursussen via JMW.
Wie ben jij

Nog geen ervaring in de keuken? Wij bieden je een cursus aan in onze eigen opleidingskeuken. Ben je een ervaren assistent kok? Dan gaan wij voor je aan de slag! Verder:

  • woon je in de regio Breda
Wat ga je doen

Via JMW ga jij aan de slag als parttime assistent kok. Samen met de zelfstandig werkend kok of de chef zet jij heerlijke gerechten neer. Je snijdt groenten, fruit en vlees. Ook maak je basisgerechten en soepen.

Heb je al ervaring als assistent kok? Top! We gaan met jou in gesprek over de mogelijkheden. Liever overdag en doordeweeks? Dan kun je aan de slag bij bedrijfsrestaurants bij jou in de buurt. Hier maak jij lunches klaar voor jouw gasten. Werk je graag in de avonden en weekenden? Dan ga jij aan de slag bij een hotel of restaurant.

Nog geen ervaring in de keuken? Onze leermeester (en chef) Rob staat voor je klaar om het je te leren in onze eigen opleidingskeuken. Snijtechnieken, borden opmaken en een stukje theorie. We leren het je allemaal. Zo kun jij binnen 1 week al aan de slag. Vet!

  • Basisgerechten koken
  • Bedrijfsrestaurants, hotels of restaurants
  • Diverse keukens
  • Doordeweeks en overdag of lekker de horeca tijden
Waar ga je werken

Wij werken samen met verschillende opdrachtgevers bij jou in de regio. Werk je liever doordeweeks en overdag? Dan ga jij aan de slag bij ervaren cateraars. Denk aan Albron, Compass, Eurest, Hutten, ISS, Paresto (Defensie!) of Sodexo. Hier maak jij lekkere lunches en kook je in grote hoeveelheden.
Heb je juist een voorkeur voor horeca tijden en wil je kennismaken met diverse keukens? Dan ga jij aan de slag bij hotels, restaurants of een bistro. Hier kook je vaker à la carte en maak je kennis met bijvoorbeeld de Franse keuken.

Sollicitatie

Ben jij er klaar voor? Mooi! Solliciteer direct. Dan spreken we elkaar binnenkort!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Breda

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 0623766060
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:576487
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook