Wij zijn op zoek naar

Banqueting medewerker

De gezelligheid en levendigheid van een school. 19.000 studenten lopen rond op Hogeschool Windesheim. En jij kan hier als banqueting medewerker aan de slag! Super. Afwisselende werkzaamheden en ook nog eens €12,00 per uur verdienen.

Wat bieden wij jou
  • Money! €12,00 per uur.
  • Werken wanneer jij wil! Flexibel dus!
  • Afwisselende werkzaamheden, leuk!
  • #Werkplezier! Dé gezelligste collega’s!
  • Toffe werkplek!
Wie ben jij

Gastvrij, dat ben jij als banqueting medewerker. Jij houdt wel van gezelligheid tijdens de werkzaamheden. Ook handig als jij:

  • Passie hebt voor horeca werkzaamheden
  • Jij netjes en opgeruimd werkt
Wat ga je doen

Wat niet! Want als banqueting medewerker ben jij van alle markten thuis. Want jij komt te werken op een levendige plek waar altijd wat te beleven is! Diplomering? Jij regelt het ontvangst met koffie en wat lekkers. Yes, alle leerlingen zijn geslaagd! Nu het officiële gedeelte voorbij is, heb jij de borrel al klaar staan. Verder zijn er ook feesten en partijen. Maar als banqueting medewerker zorg jij ook een heerlijke lunch die klaar staat in de pauze.

Jij komt te werken in een gezellig team. Iedereen doet zijn werk met plezier en jij kan hier deel van uitmaken! Elk weekend vrij, hoe fijn is dat! De werktijden vallen tussen 07.00 en 23.00 uur. Laat jij weten wanneer je beschikbaar bent?

Waar ga je werken

Jij komt te werken op Hogeschool Windesheim. Een toffe werkplek waar jij als banqueting medewerker je ei wel kwijt kan! Elke dag blije gezichten waar jij voor zorgt! Studenten, leraren en ouders. Iedereen voelt zich welkom door jouw gastvrijheid! Jij gaat werkt voor Compas Group! Een toffe cateraar die jou veel kan leren!

Sollicitatie

Volgende week al beginnen? Dat kan! Solliciteer nu! En ik spreek jou binnen 1 werkdag. En dat sta jij binnenkort the shinen als banqueting medewerker! Tot gauw topper!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur Zwolle

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Floor Verwij
Tel: 06 16 13 13 47
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:580525
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook