Wij zijn op zoek naar

Barista

Koffieliefhebbers opgelet! JMW biedt jou een kosteloze barista opleiding aan waardoor jij de lekkerste koffies kan maken. In ruil daarvoor werk jij als barista. Dat is toch een win-win situatie!?

Wat bieden wij jou
  • Uurloon tussen € 11,83 en € 12,72
  • Iedere week je salaris, lekker!
  • Toffe afwisselende werkplekken!
  • Je mag de hele dag bezig zijn met koffie!
  • Leuke collega's!
  • Haal via JMW je Barista certificaat!
Wie ben jij

Je hebt passie voor koffie en je vertelt er graag over! Verder:

  • Heb je al wat ervaring in de horeca
  • Woon je in (de buurt van) Amsterdam
  • Ben je overdag en doordeweeks beschikbaar
Wat ga je doen

Je eerste werkdag begint om 8:00 uur. Je begroet je collega, want jullie gaan vandaag samen de koffiecorner runnen. Je start rustig op en maakt natuurlijk eerst voor jezelf een heerlijk kopje koffie. Nu kan jij de dag echt goed beginnen. Je zorgt ervoor dat de koffiecorner er netjes uitziet en vult de muffins, smoothies en sandwiches aan. Er komen langzamerhand steeds meer gasten in de rij staan voor een verse koffie. Jij en je collega werken goed samen, gezellig! Je maakt normale koffies, cappuccino's, espresso’s en veel latte macchiato’s gemaakt. Die barista training was dus echt heel handig! Het is inmiddels 15:30 uur en je dienst is bijna voorbij. Je zorgt ervoor dat je alles netjes achterlaat en maakt voor jezelf nog even een lekkere koffie to go. Ja, het was een leuke en gezellige werkdag en je kunt niet wachten tot je volgende barista dienst!

Waar ga je werken

Als barista ga jij in de regio Amsterdam en Schiphol aan de slag. Denk hierbij aan overheidsinstellingen en multinationals. Bedrijven hebben hier luxe koffiecorners en grandcafé ’s met een uitgebreide espressobar.

Sollicitatie

Ben jij klaar voor koffie? Solliciteer direct en we spreken elkaar snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Olav Derks
Tel: 06 12 16 68 43
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:574730
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook