Wij zijn op zoek naar

Barista Amsterdam Parttime

Word jij ook zo gelukkig van de geur van een net geopend pak koffiebonen? Het gevoel van de cafeïne die aanslaat? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou. Jij gaat als barista aan de slag in de regio Amsterdam. Yes! Heel de dag met je neus in de koffie. Tof! Heb je nog geen ervaring als barista of nog geen certificaat? Dan haal je die kosteloos via ons! Meer weten? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
 • € 11,83 tor € 12,72 per uur.
 • Je werkt heel de dag met koffie. Dit is de droom.
 • Verschillende toffe opdrachtgevers
 • Fantastische locaties
 • Elke week je salaris op je rekening. Lekker!
 • Gratis jouw barista certificaat via JMW. Yes!
Wie ben jij

Je houdt natuurlijk van koffie. Verder:

 • woon je in de regio Amsterdam
 • ben je doordeweeks en overdag beschikbaar
Wat ga je doen

Het leuke deel, yes! Het wordt leuk, dat beloven we.

Meestal werk jij achter de koffiecorner bij verschillende bedrijfsrestaurants. Dat is chill, want je werkt dan doordeweeks en overdag. Rond 8:00 loop je het bedrijfsrestaurant binnen. Jij start de koffiemachines op. Eerst een sterk bakje koffie voor jezelf! Een goed begin van je dag!

Tijd om aan de slag te gaan. Je maakt de koffiecorner schoon en vult de vitrines bij met lekkere muffins, koekjes en sandwiches. De eerste gasten druppelen binnen. Je maakt gezellig een praatje met jouw gast, terwijl je de melk opschuimt voor een lekkere cappuccino. Met een lekkere muffin en de beste cappuccino vertrekt jouw gast weer. Inmiddels begint er een rij te ontstaan, maar gelukkig springt jouw collega bij. Samen fixen jullie dit.
De barista opleiding komt goed van pas, want je maakt niet alleen een cappuccino. De latte macchiato's, espresso en ouderwetse kopjes koffie vliegen over de toonbank. Gelukkig weet jij precies wat er nodig is voor dat perfectie bakkie.

Aan het einde van de middag zit je dienst er bijna op. Samen met jouw collega maak je de counter, vitrines en koffiemachines schoon. Niet voordat je een koffie to go hebt gemaakt voor jezelf natuurlijk. Je sluit de deur achter je en kijkt terug op een gezellige werkdag.

 • bijvullen van de koffiecorner
 • gezellig een praatje maken met jouw gasten
 • het maken van verschillende soorten koffie
 • opruimen en schoonmaken
Waar ga je werken

Jij gaat aan de slag bij verschillende bedrijfsrestaurants in Amsterdam en op Schiphol. Je werkt voornamelijk op plekken met zakelijke gasten. Kantoorpanden van verschillende bedrijven of de overheid. Allemaal met luxe koffiecorners of een espressobar.

Sollicitatie

Hier word je toch enthousiast van? Solliciteer nu en je hebt binnenkort je eerste dienst!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 06 23 76 60 60
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:570675
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook