JMW Horeca Uitzendbureau

Barista trainingen

Barista trainingen

JMW biedt aankomende baristi een specialistische opleiding aan de Leopold Koffieschool in Utrecht. Hier leer je alle kneepjes van het koffievak. Je sluit de opleiding af met een examen voor het SCA Foundation diploma. JMW betaalt je opleiding.

Wat leer je tijdens de opleiding:

  • alle vak technieken zoals maling, druk en branding samen met de productinhoudelijke kennis van bereiding, smaak en presentatie
  • naast de vakinhoudelijke kennis rondom het product koffie en thee, word je getraind op snelheid, efficiency en netheid van werken
  • omdat de services die aangeboden worden aan de gasten vaak breder zijn dan enkel koffie en thee, ben je als Barista ook op en top gastheer/gastvrouw. Je bent bekend met kassa-werkzaamheden en kan overweg met bijpassende versnaperingen als muffins, brownies en diverse soorten gebak en broodjes.

Als Barista werk je op diverse locaties in het land voor de gasten, bezoekers en medewerkers van onze opdrachtgevers. Je staat voor de koffie en thee liefhebbers klaar in hotels, restaurants, eventlocaties of in de lobby van een chique advocatenkantoor of bank voor een optimale beleving.


Werken als barista?
Ben je al barista of wil je graag aan de slag als barista (na de training)? Bekijk dan de vacatures als Barista of neem direct contact op met onze recruiters via het telefoonnummer 0613009569.

Op zoek naar een barista?
Bent u voor uw organisatie of event op zoek naar een ervaren gecertificeerde barista? JMW heeft ze direct beschikbaar!

Barista trainingen