Wij zijn op zoek naar

Bedieningsmedewerker

Straal als medewerker bediening en maak je gasten blij. Kom werken in de horeca pool van JMW. Leuke klanten op verschillende locaties. We hebben diensten overdag en doordeweeks, maar ook in het weekend. Jij kan deel uitmaken van deze leuke groep collega`s Lees snel verder.

Wat bieden wij jou
  • Salaris € 11,75 per uur
  • Elke week jouw salaris op je rekening
  • Dé leukste collega’s! #Werkplezier
  • Toffe werkplekken
  • Gratis! Horeca trainingen via JMW
Wie ben jij

Je bent gastvrij en kan niet wachten om te beginnen als bedieningsmedwerker. Heb je nog geen ervaring, maar wil je het graag leren? Wij helpen je graag.

  • Woon jij in de omgeving van Schiphol
  • Ben jij flexibel
  • Hou jij ervan om mensen blij te maken
Wat ga je doen

Geen dag is hetzelfde als bedieningsmedewerker! Dat maakt dit werk zo leuk! Jij zorgt ervoor dat jouw gasten niks tekort komen. Van drankjes tot heerlijke hapjes, jij regelt het. Zo sta jij de ene dag op een zakelijke borrel en de volgende dag op een groot feest! Of wat dacht je van een mooi diner met bijpassende wijnen? Jij gaat dat allemaal meemaken als bedieningsmedewerker! Het toffe is dat jij dus elke dag weer wat nieuws leert!

Waar ga je werken

Als bedieningsmedewerker ga jij aan de slag in een van de mooie bedrijven in Hoofddorp. Bijvoorbeeld Claus Hoofddorp en Courtyard by Marriott hotel. Geen dag is hetzelfde, geen dienst is hetzelfde.

Sollicitatie

Kan je niet wachten om te shinen als bedieningsmedewerker? Solliciteer snel. Ik neem binnen 24 uur contact met je op. Nog vragen? Natuurlijk kan je me die stellen via what`s app of je belt me!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Astrid Roda
Tel: 06 82 66 13 08
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:581031
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook