Stage lopen bij JMW: dit is Thomas
Thomas is één van onze huidige stagiaires. Hij studeert Toegepaste Psychologie en loopt stage op onze recruitment afdeling. Waarom dat zo'n goede match is? Dat vertelt hij in zijn blog!
In ons blog vertellen we je meer over werken in de horeca en geven we regelmatig een kijkje in de keuken van ons mooie uitzendbureau.
Thomas is één van onze huidige stagiaires. Hij studeert Toegepaste Psychologie en loopt stage op onze recruitment afdeling. Waarom dat zo'n goede match is? Dat vertelt hij in zijn blog!
Floor is onze nieuwste aanwinst binnen ons recruitment team. Vol nieuwe energie gaat ze mensen helpen aan een leuke horeca baan! In dit blog stelt ze zich graag even aan jullie voor.
Heb je altijd al willen weten hoe het is om te werken in RAI Amsterdam? Alenka is medewerker bediening bij de RAI en vertelt je alles over haar werkplek en werkzaamheden. Lijkt het jou ook leuk om daar te werken? Alenka heeft nog een paar goede tips voor je!
Als catering medewerker, hulpkok of zelfstandig werkend kok verzorg je de lunch van al je gasten. Heerlijk toch? Wij geven je 5 redenen waarom werken in de catering écht de ideale (bij)baan is!
Maak kennis met Lucas! Eén van onze nieuwste JMW-aanwinsten op onze vestiging in Den Haag! Na maarliefst acht jaar in de horeca gewerkt te hebben helpt hij nu andere mensen aan een horeca baan!
In 2023 gaat er veel veranderen rondom het minimumloon in de horeca. Ben je benieuwd wat er precies gaat veranderen en hoe jij dat terugziet op je loonstrookje? In dit blog lees je er meer over!
Sinds de horeca weer open is, is het team van JMW enorm gegroeid. Eén van onze nieuwse aanwinsten Erwin Hermans, operationeel manager voor regio Zuid. Hij stelt zich graag aan je voor!
Woon je in de buurt van Hardenberg of Gorinchem? En wil je werken in één van de leukste evenementhallen van Nederland? Lees dan vooral verder!
Betaald krijgen om naar de leukste evenementen te gaan, Susan zit helemaal op haar plek als intercedent bij JMW. Benieuwd naar hoe ze bij JMW terecht is gekomen en wat ze zo leuk vindt aan haar werk? Lees nu haar verhaal!
Ben je nog opzoek naar inspiratie voor het kerstdiner? Deze luxe garnalen bisque is een heerlijk voorgerecht dat er ook nog eens prachtig uit ziet. Onze chef Rob legt je stap voor stap uit hoe je tot deze mooie en lekkere creatie komt.
Akshay werkt alweer een paar maanden bij JMW. Tijd om wat meer over hem te weten te komen! Ook benieuwd naar wat hij precies doet bij JMW, wat hij het leukste vindt aan zijn werk en wat hij graag in zijn vrije tijd doet? Lees vooral verder!
Voor veel JMW'ers is Renee een bekend gezicht. In dit blog leer je haar een beetje beter kennen. Want wat doet ze precies bij JMW? En wat gaat ze allemaal doen wanneer de corona maatregelen niet meer gelden?