Voor tips, tricks en andere leuke info!

Onze verhalen

In ons blog vertellen we je meer over werken in de horeca en geven we regelmatig een kijkje in de keuken van ons mooie uitzendbureau.

Directeur in the spotlight: Jeroen Spierings

Directeur in the spotlight: Jeroen Spierings

Jeroen Spierings is directeur van JMW Horeca Uitzendbureau. Waar houdt hij zich mee bezig? Wat doet hij nog meer naast zijn werk? En hoe ervaart hij de coronacrisis? Je leest het in dit blog!

Hoe begin je met latte art?

Hoe begin je met latte art?

Ben jij ook zo onder de indruk van de mooie figuurtjes in je cappuccino? Deze techniek heet latte art. Ook proberen? Wij geven je een aantal handige tips!

In deze horecafuncties kun jij aan de slag via JMW!

In deze horecafuncties kun jij aan de slag via JMW!

Wanneer je wilt werken in de horeca zijn er veel mogelijkheden. Bij JMW kun je aan de slag als horeca medewerker, catering medewerker, keuken medewerker of barista. Wij vertellen je meer over deze functies.

Hoe wij juist nu horeca- en cateringondernemers ontzorgen op het gebied van personeel

Hoe wij juist nu horeca- en cateringondernemers ontzorgen op het gebied van personeel

De horeca- en cateringbranche is hard geraakt door de corona crisis en dit brengt veel onzekerheden met zich mee. Hierdoor is vraag en aanbod op het gebied van personeel lastig te voorspellen. Door de inzet van flexwerkers kun je eenvoudig op- en afschalen en loop je minder risico op onnodige kosten.

6 tips voor werken in de bediening

6 tips voor werken in de bediening

Werken in de bediening is super leuk, maar kan ook druk en chaotisch zijn. Wij geven je een aantal tips om ervoor te zorgen dat jouw werk in de bediening op rolletjes verloopt.

Werknemer in de spotlight: Alison Beumer

Werknemer in de spotlight: Alison Beumer

Als studente aan de HBO Hotelschool loopt Alison haar stage bij de planning van JMW. Hoe is het voor haar om stage te lopen tijdens een lockdown? En wat wil ze doen na haar studie? Tijd om onze collega Alison Beumer wat beter te leren kennen!

5 tips om extra gastvrijheid uit te stralen

5 tips om extra gastvrijheid uit te stralen

Wanneer je werkt in de horeca is gastvrijheid één van jouw belangrijkste kwaliteiten. Wij geven je een aantal simpele tips om jouw gastvrijheid naar een nóg hoger niveau te brengen.

Wat je altijd al hebt willen weten over bier in Europa

Wat je altijd al hebt willen weten over bier in Europa

Wist je dat bier één van de meest gedronken drankjes ter wereld is? Wereldwijd zijn er dan ook duizenden biersoorten om van te genieten. In dit blog vertellen we je een aantal handige feitjes over bier in Europa.

Koffie in Europa, hoe drinken we dat?

Koffie in Europa, hoe drinken we dat?

In Nederland houden we van koffie. Gemiddeld drinken we zo'n 4 koppen koffie per dag. Maar hoe wordt koffie gedronken in de rest van Europa? Wij zochten het voor je uit!

Medewerker in de spotlight: Jacomien Asser

Medewerker in de spotlight: Jacomien Asser

Ze werkt al drie jaar bij JMW en is vaak op onze locatie in Amsterdam te vinden. Tijd om wat meer over onze collega Jacomien te weten te komen! Wist je bijvoorbeeld dat ze naast haar werk vrijwilliger is bij de Dierenambulance Amsterdam?

Thuis cocktails shaken? Doen!!

Thuis cocktails shaken? Doen!!

Wist je dat sommige cocktails zeer geschikt zijn om thuis te maken? Perfect voor een zomeravond met een paar vrienden in de tuin of op het balkon. En nee… Je hebt echt niet honderd ingrediënten of speciale tools nodig!

Wat doet een Barista eigenlijk?

Wat doet een Barista eigenlijk?

Veel kantoren en evenementenlocaties hebben tegenwoordig een koffiebar waar Barista’s diverse verse koffies klaarmaken met behulp van grote luxe machines. Maar hoe werkt dit nou precies?