Voor tips, tricks en andere leuke info!

Onze verhalen

In ons blog vertellen we je meer over werken in de horeca en geven we regelmatig een kijkje in de keuken van ons mooie uitzendbureau.

Medewerker in de spotlight: Silvana van den Hout

Medewerker in de spotlight: Silvana van den Hout

De juiste kandidaten met de juiste klanten matchen in het zuiden van Nederland. Dat is wat Silvana al bijna vier jaar enorm veel energie van krijgt. Benieuwd naar wat ze het eerste gaat doen als de corona crisis voorbij is? Je leest het in haar blog!

Medewerker in de spotlight: Kaithlyn Roes

Medewerker in de spotlight: Kaithlyn Roes

Kaithlyn is één van onze nieuwste stagiaires en werkt op onze recruitment afdeling. Ben jij benieuwd naar haar stoere hobby? Of naar wat ze het eerste gaat doen wanneer de horeca weer open gaat? Je leest het in haar blog!

Medewerker in de spotlight: Marloes Venhuizen

Medewerker in de spotlight: Marloes Venhuizen

Bij JMW werken we regelmatig met stagiaires. Dat vinden wij super leuk! Want wij kunnen hen alle kneepjes van het vak laten zien, en zij geven ons weer nieuwe inspiratie en ideeën. Lees hier de ervaringen van onze stagiaire Marloes!

Medewerker in de spotlight: Joren Lier

Medewerker in de spotlight: Joren Lier

Beginnen bij een nieuw bedrijf in corona tijd kan best wat uitdagingen met zich meebrengen. Zeker wanneer je ook nog een leidinggevende functie hebt en je team goed moet leren kennen. Onze nieuwste collega Joren Lier vertelt je hier alles over!

Recept: Cocktail Bees Knees

Recept: Cocktail Bees Knees

Van Gluhwein en warme chocolademelk naar een koud biertje en cocktails. Het weer in Nederland zit vol verassingen! De komende dagen wordt het nog heerlijk weer. Wil je extra genieten van het zonnetje in de tuin? Wij geven je het eenvoudige recept van onze favoriete cocktail, de Bees Knees! Proost! 

Medewerker in de spotlight: Carleen Boersma

Medewerker in de spotlight: Carleen Boersma

Als senior operationeel manager zorgt Carleen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid in de vestigingen Amsterdam, Utrecht en Zwolle. Normaalgesproken reist ze veel door midden- en noord Nederland, maar door corona gebeurt nu alles digitaal. Tijd om wat meer over Carleen te weten te komen!

Recept: Witte chocolademousse voor Valentijnsdag!

Recept: Witte chocolademousse voor Valentijnsdag!

Dit jaar helaas geen uitgebreid diner in je favoriete restaurant, maar gelukkig bieden veel restaurants wel heerlijke Valentijnsmenu's voor thuis aan. Duik jij liever zelf in de keuken om jouw grote liefde te verrassen met een heerlijke maaltijd? Dan hebben wij het recept van het perfecte Valentijnsdesert voor je klaarstaan.

Lekker tussendoortje: Peanut Butter Bar

Lekker tussendoortje: Peanut Butter Bar

Of je nou wel of geen goede voornemens hebt opgesteld in het begin van het jaar, deze Peanut Butter Bar is écht een aanrader! Bekijk het recept hier!

Gezonde lunch #4: Club sandwich Barista Style

Gezonde lunch #4: Club sandwich Barista Style

Het is alweer eind januari! Dat betekent dat deze heerlijke en verrassende Club sandwich alweer het laatste recept van de gezonde lunches-serie. Maar niet getreurd! Onze kok heeft er zin in! Dus er komen nog heel veel lekkere ontbijt, lunch, diner en borrel recepten aan!

Medewerker in de spotlight: Rob van Egmond

Medewerker in de spotlight: Rob van Egmond

Wie is toch die man die al die lekkere gerechten kookt? Nou dat zullen we je vertellen, dat is Rob van Egmond! Tijd om wat meer te weten te komen over hem!

Gezonde lunch #3: Ciabatta gerookte zalm

Gezonde lunch #3: Ciabatta gerookte zalm

Dat lekker en gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn, dat bewijst onze kok Rob van Egmond iedere week. Deze week op het lunchmenu: een heerlijke ciabatta met gerookte zalm, gecombineerd met frisse tomatensalsa.

Gezonde lunch #2: Homemade dumplings

Gezonde lunch #2: Homemade dumplings

Na de Israëlische fattoush van vorige week staat vandaag zelfgemaakte dumplings op het menu! Onze kok Rob van Egmond is zijn keuken weer ingedoken om jullie te laten zien hoe je zelf dumplings maakt.