Voor tips, tricks en andere leuke info!

Onze verhalen

In ons blog vertellen we je meer over werken in de horeca en geven we regelmatig een kijkje in de keuken van ons mooie uitzendbureau.

Blog waarom catering de ideale (bij)baan is

Blog waarom catering de ideale (bij)baan is

Als catering medewerker, hulpkok of zelfstandig werkend kok verzorg je de lunch van al je gasten. Heerlijk toch? Wij geven je 5 redenen waarom werken in de catering écht de ideale (bij)baan is!

Medewerker in de spotlight: Lucas Beukers

Medewerker in de spotlight: Lucas Beukers

Maak kennis met Lucas! Eén van onze nieuwste JMW-aanwinsten op onze vestiging in Den Haag! Na maarliefst acht jaar in de horeca gewerkt te hebben helpt hij nu andere mensen aan een horeca baan!

Minimumloon horeca 2023

Minimumloon horeca 2023

In 2023 gaat er veel veranderen rondom het minimumloon in de horeca. Ben je benieuwd wat er precies gaat veranderen en hoe jij dat terugziet op je loonstrookje? In dit blog lees je er meer over!

Medewerker in de spotlight: Erwin Hermans

Medewerker in de spotlight: Erwin Hermans

Sinds de horeca weer open is, is het team van JMW enorm gegroeid. Eén van onze nieuwse aanwinsten Erwin Hermans, operationeel manager voor regio Zuid. Hij stelt zich graag aan je voor!

 Werken bij Easyfairs? Wij vertellen je alles wat je moet weten!

Werken bij Easyfairs? Wij vertellen je alles wat je moet weten!

Woon je in de buurt van Hardenberg of Gorinchem? En wil je werken in één van de leukste evenementhallen van Nederland? Lees dan vooral verder!

Medewerker in de spotlight: Susan Teunissen

Medewerker in de spotlight: Susan Teunissen

Betaald krijgen om naar de leukste evenementen te gaan, Susan zit helemaal op haar plek als intercedent bij JMW. Benieuwd naar hoe ze bij JMW terecht is gekomen en wat ze zo leuk vindt aan haar werk? Lees nu haar verhaal!

Kerstgerecht: Luxe garnalen bisque

Kerstgerecht: Luxe garnalen bisque

Ben je nog opzoek naar inspiratie voor het kerstdiner? Deze luxe garnalen bisque is een heerlijk voorgerecht dat er ook nog eens prachtig uit ziet. Onze chef Rob legt je stap voor stap uit hoe je tot deze mooie en lekkere creatie komt.

Medewerker in de spotlight: Akshay Leenders

Medewerker in de spotlight: Akshay Leenders

Akshay werkt alweer een paar maanden bij JMW. Tijd om wat meer over hem te weten te komen! Ook benieuwd naar wat hij precies doet bij JMW, wat hij het leukste vindt aan zijn werk en wat hij graag in zijn vrije tijd doet? Lees vooral verder!

Medewerker in de spotlight: Renee Hofman

Medewerker in de spotlight: Renee Hofman

Voor veel JMW'ers is Renee een bekend gezicht. In dit blog leer je haar een beetje beter kennen. Want wat doet ze precies bij JMW? En wat gaat ze allemaal doen wanneer de corona maatregelen niet meer gelden? 

Medewerker in de spotlight: Marloes Venhuizen

Medewerker in de spotlight: Marloes Venhuizen

Bij JMW werken we regelmatig met stagiaires. Dat vinden wij super leuk! Want wij kunnen hen alle kneepjes van het vak laten zien, en zij geven ons weer nieuwe inspiratie en ideeën. Lees hier de ervaringen van onze stagiaire Marloes!

Recept: Cocktail Bees Knees

Recept: Cocktail Bees Knees

Van Gluhwein en warme chocolademelk naar een koud biertje en cocktails. Het weer in Nederland zit vol verassingen! De komende dagen wordt het nog heerlijk weer. Wil je extra genieten van het zonnetje in de tuin? Wij geven je het eenvoudige recept van onze favoriete cocktail, de Bees Knees! Proost! 

Recept: Witte chocolademousse voor Valentijnsdag!

Recept: Witte chocolademousse voor Valentijnsdag!

Dit jaar helaas geen uitgebreid diner in je favoriete restaurant, maar gelukkig bieden veel restaurants wel heerlijke Valentijnsmenu's voor thuis aan. Duik jij liever zelf in de keuken om jouw grote liefde te verrassen met een heerlijke maaltijd? Dan hebben wij het recept van het perfecte Valentijnsdesert voor je klaarstaan.