Voor tips, tricks en andere leuke info!

Onze verhalen

In ons blog vertellen we je meer over werken in de horeca en geven we regelmatig een kijkje in de keuken van ons mooie uitzendbureau.

Kerstgerecht: Luxe garnalen bisque

Kerstgerecht: Luxe garnalen bisque

Ben je nog opzoek naar inspiratie voor het kerstdiner? Deze luxe garnalen bisque is een heerlijk voorgerecht dat er ook nog eens prachtig uit ziet. Onze chef Rob legt je stap voor stap uit hoe je tot deze mooie en lekkere creatie komt.

Medewerker in de spotlight: Akshay Leenders

Medewerker in de spotlight: Akshay Leenders

Akshay werkt alweer een paar maanden bij JMW. Tijd om wat meer over hem te weten te komen! Ook benieuwd naar wat hij precies doet bij JMW, wat hij het leukste vindt aan zijn werk en wat hij graag in zijn vrije tijd doet? Lees vooral verder!

Medewerker in de spotlight: Vicky van der Grind

Medewerker in de spotlight: Vicky van der Grind

De afgelopen maanden zijn er super veel nieuwe interne collega's gestart bij JMW. Tijd om hen aan jullie voor te stellen! We beginnen met onze nieuwste Planner Vicky.

Medewerker in de spotlight: Renee Hofman

Medewerker in de spotlight: Renee Hofman

Voor veel JMW'ers is Renee een bekend gezicht. In dit blog leer je haar een beetje beter kennen. Want wat doet ze precies bij JMW? En wat gaat ze allemaal doen wanneer de corona maatregelen niet meer gelden? 

Medewerker in de spotlight: Silvana van den Hout

Medewerker in de spotlight: Silvana van den Hout

De juiste kandidaten met de juiste klanten matchen in het zuiden van Nederland. Dat is wat Silvana al bijna vier jaar enorm veel energie van krijgt. Benieuwd naar wat ze het eerste gaat doen als de corona crisis voorbij is? Je leest het in haar blog!

Medewerker in de spotlight: Kaithlyn Roes

Medewerker in de spotlight: Kaithlyn Roes

Kaithlyn is één van onze nieuwste stagiaires en werkt op onze recruitment afdeling. Ben jij benieuwd naar haar stoere hobby? Of naar wat ze het eerste gaat doen wanneer de horeca weer open gaat? Je leest het in haar blog!

Medewerker in de spotlight: Marloes Venhuizen

Medewerker in de spotlight: Marloes Venhuizen

Bij JMW werken we regelmatig met stagiaires. Dat vinden wij super leuk! Want wij kunnen hen alle kneepjes van het vak laten zien, en zij geven ons weer nieuwe inspiratie en ideeën. Lees hier de ervaringen van onze stagiaire Marloes!

Medewerker in de spotlight: Joren Lier

Medewerker in de spotlight: Joren Lier

Beginnen bij een nieuw bedrijf in corona tijd kan best wat uitdagingen met zich meebrengen. Zeker wanneer je ook nog een leidinggevende functie hebt en je team goed moet leren kennen. Onze nieuwste collega Joren Lier vertelt je hier alles over!

Recept: Cocktail Bees Knees

Recept: Cocktail Bees Knees

Van Gluhwein en warme chocolademelk naar een koud biertje en cocktails. Het weer in Nederland zit vol verassingen! De komende dagen wordt het nog heerlijk weer. Wil je extra genieten van het zonnetje in de tuin? Wij geven je het eenvoudige recept van onze favoriete cocktail, de Bees Knees! Proost! 

Medewerker in de spotlight: Carleen Boersma

Medewerker in de spotlight: Carleen Boersma

Als senior operationeel manager zorgt Carleen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid in de vestigingen Amsterdam, Utrecht en Zwolle. Normaalgesproken reist ze veel door midden- en noord Nederland, maar door corona gebeurt nu alles digitaal. Tijd om wat meer over Carleen te weten te komen!

Recept: Witte chocolademousse voor Valentijnsdag!

Recept: Witte chocolademousse voor Valentijnsdag!

Dit jaar helaas geen uitgebreid diner in je favoriete restaurant, maar gelukkig bieden veel restaurants wel heerlijke Valentijnsmenu's voor thuis aan. Duik jij liever zelf in de keuken om jouw grote liefde te verrassen met een heerlijke maaltijd? Dan hebben wij het recept van het perfecte Valentijnsdesert voor je klaarstaan.

Lekker tussendoortje: Peanut Butter Bar

Lekker tussendoortje: Peanut Butter Bar

Of je nou wel of geen goede voornemens hebt opgesteld in het begin van het jaar, deze Peanut Butter Bar is écht een aanrader! Bekijk het recept hier!