4 redenen waarom werken als catering medewerker op Schiphol extra leuk is!

Je bent er vast wel eens geweest; Luchthaven Schiphol. Het is één van de grootste en drukste luchthavens ter wereld. Dagelijks komen duizenden mensen langs Schiphol om met het vliegtuig of het openbaar vervoer te reizen. Om deze luchthaven draaiende te houden werken er ongeveer 65.000 mensen op Schiphol. Van winkelmedewerkers tot grondstewardessen en van piloten tot catering medewerkers. En dat laatste, dat is natuurlijk de allerleukste baan ter wereld! Zeker in combinatie met werken op Schiphol. Waarom? Wij geven je vier redenen waarom werken als catering medewerker op Schiphol extra leuk is!

1. Je werkt in een internationale omgeving

Waar kom je de meeste nationaliteiten per vierkante meter tegen? Juist! Een internationaal vliegveld. Met gemiddeld 1300 vluchten per dag uit verschillende landen is Schiphol de meest internationale plek van Nederland om te werken. Mega interessant! Want hierdoor leer je tijdens je werk ontzettend veel over verschillende culturen, talen en (eet)gewoonten. En, wil je graag je Engels bijspijkeren? Dan is dit de perfecte plek!

2. Geen dag is hetzelfde

Omdat de meeste mensen op doorreis zijn is geen dag hetzelfde! Iedere dag help je weer andere reizigers aan een lekkere maaltijd. Ook kan het zijn dat je werkplek wisselt. Wel binnen Schiphol natuurlijk! Werk bijvoorbeeld in de KLM business lounge. Hierdoor is jouw baan nooit saai en altijd uitdagend. Gelukkig zijn je collega’s wel een stabiele factor.

3. Vakantiegevoel op je werk!

Zakenreizen, familiebezoek, maar vooral VAKANTIE! Dat is waar mensen voor naar Schiphol komen. En wat gebeurt er als je vakantie hebt? Dat word je blij! Grote kans dus dat jouw gasten een uitstekend humeur hebben! Oke, misschien die ene met 10 uur vertraging niet, maar aan jou de taak om diegene blij te maken met een heerlijke maaltijd!

4. Volop doorgroeimogelijkheden

Zoals je weet werken er ongeveer 65.000 mensen op Schiphol en vervullen zij duizenden verschillende functies. Ook binnen de horeca en catering zijn er diverse functies te vinden binnen het bedrijf. Extra fijn! Want hierdoor heb je volop mogelijkheden om door te groeien en kun je erachter komen wat écht bij jou past!

Wil je weten of een baan als catering medewerker bij Schiphol iets voor jou is? Onze collega’s in Amsterdam kunnen je hier alles over vertellen.

 

Liever zelf even wat meer oriënteren?