Medewerker in de spotlight: Akshay Leenders

Akshay werkt alweer een paar maanden bij JMW. Tijd om wat meer over hem te weten te komen! Ook benieuwd naar wat hij precies doet bij JMW, wat hij het leukste vindt aan zijn werk en wat hij graag in zijn vrije tijd doet? Lees vooral verder!

Hi Akshay! Wat leuk dat we wat meer over jou te weten gaan komen. Vertel! Wie ben je? Waar kom je vandaan? En wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Hi, Ik ben Akshay 23 jaar en kom uit Bergen op Zoom. De afgelopen 3 jaar heb ik in het leuke Eindhoven gewerkt en gewoond. Na 3 jaar gewerkt te hebben in een groot hotel kan ik boeken vol schrijven met alle mooie ervaringen. 

In mijn vrije tijd ben ik altijd op zoek naar gezelligheid. Lekker borrelen met collega's of vrienden op het terras. Maar ik kan toch ook wel heel erg genieten van een knus moment op de bank met een goede serie en een fleece dekentje ;).  


Hoe lang werk je al bij JMW? Wat doe je precies binnen ons bedrijf? En hoe ben je eigenlijk bij ons terechtgekomen?
Ik werk nu ongeveer 4 maanden als intercedent bij JMW en ben verantwoordelijk voor de regio Zeeland tot Den Bosch. Een hele grote regio maar dit brengt elke dag weer leuke uitdagingen met zich mee. Dat is precies waar ik heel vrolijk van word, elke dag een nieuwe verrassing.

Zelf ben ik begonnen als flexwerker bij Randstad. Na 3 maanden ben ik begonnen als intercedent bij JMW. Leuk om te zien dat je alles kan bereiken als je maar wilt. Als je zelf iets wilt kom je er wel.

Werkplezier vinden wij super belangrijk! Wat vind jij het leukste aan je werk?
Wat mijn werk elke dag weer leuk maakt is de variatie. Geen dag is hetzelfde je leert zo veel mensen kennen en hoort zo veel leuke verhalen. Het gaat natuurlijk niet altijd even soepel. Soms is er wel een beetje stress maar als je alles dan weer voor elkaar hebt geeft dat toch wel heel veel voldoening. Als je hoort dat een JMW’er het echt naar z’n zin heeft en de match is gemaakt krijg ik toch wel een grote glimlach op mijn gezicht. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor toch? 

Wat maakt, volgens jou, de horeca branche de leukste branche om in te werken?
Ik zeg altijd als je eenmaal in de horeca bent beland kom je er niet meer uit. Mijn horeca avontuur begon op mijn 15e. Na gewerkt te hebben in meerdere segmenten binnen de horeca ben ik er wel achter gekomen dat ik hier veel plezier uit haal. Je leert zo veel mensen kennen en alle verhalen die je hoort daarmee kan je boeken schrijven. 

Last but not least; wat wil jij iedereen die dit leest meegeven?
Geniet! Doe wat je leuk vind en laat je nooit tegenhouden. Geen drempel is te hoog als je iets wilt doe het dan.