Medewerker in de spotlight: Carleen Boersma

Als senior operationeel manager zorgt Carleen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid in de vestigingen Amsterdam, Utrecht en Zwolle. Normaalgesproken reist ze veel door midden- en noord Nederland, maar door corona gebeurt nu alles digitaal. In dit blog komen we wat meer te weten over Carleen! Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder!

Hoi Carleen! Leuk om wat meer over jou te weten te komen. Laten we beginnen met wat simpele vragen! Wie ben je? Waar kom je vandaan? En wat doe je precies bij JMW?
Hoi! Mijn naam is Carleen, 32 jaar en ik ben geboren en getogen in Gorinchem. Na een aantal jaren studie in Enschede woon ik inmiddels alweer zo’n 10 jaar in Amsterdam. Binnen JMW werk ik als senior operationeel manager. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat bij onze opdrachtgevers op het juiste moment de juiste kandidaten klaarstaan. Nu vanuit huis en anders vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Zwolle - dichtbij onze opdrachtgevers in het midden en noorden van Nederland. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar toffe nieuwe opdrachtgevers en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hospitality, digitalisering of persoonlijke groei.

Sinds de corona maatregelen halverwege maart bekend werden is er veel veranderd binnen JMW. Ervaar je veel verschillen binnen je functie nu corona de horeca zo hard heeft geraakt?
Ja én nee. In plaats van het hele land doorreizen, doe ik nu alles op afstand dus dat is een groot verschil. En dat persoonlijke contact en die gave evenementen mis ik wel! Tegelijkertijd is de basis van mijn werk nog wel hetzelfde in de aansturing van mijn team, al ligt er meer nadruk op sales en het versnellen op digitaal vlak. Bijvoorbeeld door onze kandidaten gedeeltelijk online te trainen of via video de intakegesprekken te voeren.

Werkplezier is binnen JMW heel belangrijk, waar haal jij op dit moment het meeste werkplezier uit?
Dat klopt en ook voor mij is werkplezier super belangrijk! En grappig genoeg is dat eigenlijk niet veranderd door corona: ik krijg nog steeds het meeste energie wanneer ik mijn collega’s zie groeien en samen met hen succes behaal! Helemaal mooi als we daar ook een beetje bij kunnen lachen!

Wat is, sinds je bij JMW werkt, het moment dat je het meest is bijgebleven? En waarom?
Als JMW werken we landelijk en dat betekent dus ook dat we, ook zonder corona, niet dagelijks naast elkaar zitten. Des te leuker als we elkaar weer live kunnen zien! De momenten die mij dan ook het meest zijn bijgebleven zijn onze landelijke bijeenkomsten, altijd op een mooie plek bij één van onze opdrachtgevers. Óf dat we met een club collega’s op wintersport zijn geweest vorig jaar, toen het nog kon. Ik houd enorm van snowboarden en baal er dan ook van dat we dit jaar over moeten slaan. Gelukkig hebben we de foto’s nog.. :-) 

Last but not least, wat is jouw levensmotto? Wat wil je iedereen die dit leest meegeven?
Zorg dat je plezier hebt in wat je doet! Dat maakt alles leuker, voor jezelf én voor anderen. Zeker in deze tijd, richt je op waar je positieve energie van krijgt. En dat hoeft niet eens iets groots te zijn, als jij er maar blij van wordt!