Medewerker in de spotlight: Erwin Hermans

Sinds de horeca weer open is, is het team van JMW enorm gegroeid. Eén van onze nieuwse aanwinsten is operationeel manager Erwin Hermans! Hij stelt zich graag aan je voor.

Hi Erwin! Wat leuk dat we wat meer over jou te weten gaan komen. Vertel! Wie ben je? Waar kom je vandaan? En wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Dankjewel! Ik ben dus Erwin Hermans en kom uit Eindhoven, waar ik ook al mijn hele leven woon. In mijn vrije tijd doe ik vanalles. Zo houd ik van sporten (bijvoorbeeld squashen of wakeboarden), doe ik vrijwilligerswerk om iets aan de maatschappij bij te kunnen dragen, zit ik graag op het terras en maak ik regelmatig een tripje naar het buitenland. De combinatie van deze interesses zorgt voor een volle agenda, maar daar krijg ik ook energie van. Dat zie je overigens ook terug in m’n werk;-)


Hoe lang werk je al bij JMW? Wat doe je precies binnen ons bedrijf? En hoe ben je eigenlijk bij ons terechtgekomen?
Ik ben 1 mei begonnen als operationeel manager voor regio Zuid. Daar vallen de vestigingen Eindhoven en Breda onder, waarmee we staan opgesteld voor Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en een gedeelte van Gelderland. Ik heb al meerdere jaren ervaring bij de Randstad Groep. Hiervoor heb ik in de Sales gezeten bij Risesmart (ook onderdeel van Randstad Groep) en daarvoor bij Randstad Inhouse Services, bij de klant DAF (van de vrachtwagens). 


Werkplezier vinden wij super belangrijk! Wat vind jij het leukste aan je werk?
Ik krijg enorm veel energie van de groei van anderen, zowel in kennis als in werkplezier, ervaring en successen. Als we dan samen als team onze doelen behalen, ben ik helemaal blij:-)

Wat maakt, volgens jou, de horeca branche de leukste branche om in te werken?
Omdat het bijna altijd gepaard gaat met plezier, vrije tijd, iets te vieren, drankjes, hapjes en gezelligheid. Ik ben heel gevoelig voor die sfeer en haal veel energie uit het enthousiasme van anderen. Daarbij is eten opeten ook een van m’n grootste hobbies ;-)


Last but not least; wat wil jij iedereen die dit leest meegeven?
Pak alle kansen die je kunt! We werken bij een bedrijf waar we op landelijk niveau veel grote, toonaangevende en gevarieerde klanten voorzien van personeel. Daar kun je als medewerker veel van leren en een hoop leuke ervaringen in opdoen. Ik heb die instelling altijd gehad; op avontuur gaan! Ontdekken, vragen stellen en meemaken. Dat maakt je zoveel wijzer. Maar niet alleen bij klanten, maar ook bij collega vestigingen en prospects. Kortom; zorg voor je eigen ontwikkeling, want dat kan bij dit bedrijf :-).