Medewerker in de spotlight: Floor Verwij

Toen ze 15 was begin ze in de horeca. Nu, acht jaar later, heeft Floor verschillende kanten van de horeca ontdekt. De afgelopen drie jaar heeft ze een restaurant gerund. Maar nu is het tijd voor iets anders! Tijd om andere mensen te helpen aan een super leuke horeca baan!

Hi Floor! Wat leuk dat we wat meer over jou te weten gaan komen. Vertel! Wie ben je? Waar kom je vandaan? En wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Hoi, ik ben Floor. Woonachtig in het knusse Putten samen met mijn vriend. Ik ben dol op lekker eten en drinken. Wie niet? Haha. Ik vind het enorm leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Restaurantjes, drankjes, plekken. Daar word ik echt happy van! Nu dat de zon weer begint te schijnen ben ik ook graag buiten. Lekker wandelen, naar het terras. ;) 

Hoe lang werk je al bij JMW? Wat doe je precies binnen ons bedrijf? En hoe ben je eigenlijk bij ons terechtgekomen?
Toen ik 15 was ben ik begonnen in de horeca, een simpel bijbaantje is uit de hand gelopen ;-) De afgelopen 8 jaar heb ik verschillende kanten van de horeca ontdekt, waar ik enorm van heb genoten. De laatste 3 jaar heb ik een super tof restaurant gerund in het centrum van Arnhem, maar ik vond het tijd voor wat anders. Nu ben ik zo blij dat ik een nieuwe uitdaging heb gevonden waar mijn horeca kennis kan toepassen, en in de weekenden wel aan de andere kant van de bar kan staan, haha.
Ik werk nu bijna een maand bij JMW, en heb het hartstikke naar mijn zin. Ik ben bij JMW gekomen om het recruitment team te gaan versterken en ga mij hierbij focussen op de regio Zwolle en Utrecht. 

Werkplezier vinden wij super belangrijk! Wat vind jij het leukste aan je werk?
Het leukste is denk ik toch wel dat ik in contact blijf met mensen. Dat je mensen verder kan helpen in hun loopbaan en net dat beetje extra kan doen, om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar plek gaat vinden!

Wat maakt, volgens jou, de horeca branche de leukste branche om in te werken?
De sfeer, de mensen, de gezelligheid en toch ook echt het harde werk. Je leert doorpakken in de horeca en daar houd ik van! Daarnaast ontmoet je zoveel leuke, gekke, speciale mensen. Iedereen heeft behoefte aan een onvergetelijke ervaring en hoe leuk is het als jij daar een onderdeel van kan zijn!

Last but not least; wat wil jij iedereen die dit leest meegeven?
Lekker doen waar je gelukkig van wordt! Dan krijg je nooit spijt :)