Medewerker in de spotlight: Joren Lier

Onze collega Joren Lier is eind vorig jaar begonnen als operationeel manager van JMW in Zuid-Nederland. Daarmee is hij verantwoordelijk voor onze vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Breda. Ben je benieuwd naar wie Joren is, wat hij in zijn vrije tijd doet en hoe hij het vindt om in corona-tijd te beginnen bij een nieuwe baan? Lees dan vooral verder!

Hoi Joren! Leuk om wat meer over jou te weten te komen. Je bent in Corona-tijd begonnen bij JMW dus we zijn natuurlijk super nieuwsgierig naar wie je bent, stel jezelf even voor! Waar kom je vandaan? Heb je hobby’s? Wat doe je het liefst in je vrije tijd? We zijn benieuwd!
Hey! Mijn naam is Joren Lier en ik ben 28 jaar. Sinds januari woon ik weer in het zuiden, in het altijd gezellige Breda. Hier heb ik ook het grootste deel van mijn jeugd gewoond. Hiervoor woonde ik in Amsterdam en daarvoor heb ik in Utrecht gestudeerd.

Eind vorig jaar ben ik begonnen als operationeel manager van JMW in Zuid-Nederland. Het is natuurlijk een spannende, maar juist ook een hele interessante tijd om te beginnen in de hospitality branche. Naast JMW ben ik verantwoordelijk voor Tempo-Team Go, onze innovatieve app van Tempo-Team voor het matchen van kortere klussen. 

In mijn vrije tijd hou ik erg van buiten zijn en sporten. Ik zit graag op mijn wielrenfiets, het liefste met mooi weer en een groep vrienden in de Franse bergen. Mijn favoriete vakantiebestemming én keuken laten zich dan ook makkelijk raden! Ik probeer regelmatig wat bladzijden te lezen, momenteel uit de biografie van Obama. Daarnaast ben ik met mijn vriendin de Bredase omgeving aan het (her)ontdekken.

Je bent verantwoordelijk voor regio zuid, hoe vind je het om iedereen via het beeldscherm te leren kennen?
Dat vind ik heel leuk! Een goede verbinding creëren met mijn teams, met onze klanten en JMWers is voor mij heel belangrijk. Het is gelukkig makkelijk om digitaal wat vaker contact te zoeken met collega’s, al mis ik de spontane momenten en dynamiek van het samenzijn wel. Deze tijd maakt ons gelukkig ook creatief, dus velen heb ik tijdens digitale borrels en activiteiten op een leuke manier al wat beter leren kennen.

Ik ben verantwoordelijk voor onze JMW vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Breda. Thuiswerken is voorlopig nog steeds de norm binnen de hele Randstad Groep, hierdoor ben ik slechts één keer op onze vestiging geweest sinds ik bij JMW ben gestart. Dat scheelt weliswaar een hoop kilometers reizen, maar ik kijk er erg naar uit om mijn collega’s ‘live’ te ontmoeten onder het genot van een goede koffie van onze baristabar!

Werkplezier is voor JMW heel belangrijk, waar haal jij op dit moment het meeste werkplezier uit?
Het meeste werkplezier haal ik op dit moment uit het diverse en betekenisvolle contact over de groei en ontwikkeling van mijn teams, onze klanten en JMWers. Vanuit een gezamenlijke drive om te groeien, sparren over wat nu en straks wél kan geeft mij veel energie. Ik vind het daarnaast fijn dat mijn werk geen dag hetzelfde is. Er doen zich steeds nieuwe vraagstukken voor en ik heb regelmatig inspirerende ontmoetingen. Dit alles geeft mij veel werkplezier! 

We kunnen natuurlijk niet wachten tot corona geen rol meer speelt in onze levens. Wat ga jij als eerste doen wanneer de horeca weer open mag?
Dat duurt hopelijk niet al te lang meer! Ik hoop dat het die dag zonovergoten is, zodat ik een lekker lange middag en avond speciaal bier kan drinken met vrienden op een gezellig terras.  

Last but not least, wat is jouw levensmotto? Wat wil je iedereen die dit leest meegeven?
Dit heeft vast iets te maken hebben met mijn komst uit een leraarsnest... Ik gun het iedereen in elk geval om heel nieuwsgierig te blijven naar de wereld om ons heen én te mogen leren!