Medewerker in de spotlight: Kaithlyn Roes

Bij JMW vinden we ontwikkeling erg belangrijk. Daarom werken we regelmatig met stagiaires. Zij kunnen van ons leren, en wij van hun. Een win-win situatie dus! Kaithlyn is één van onze nieuwste stagiaires en werkt op de recruitment afdeling. Benieuwd hoe ze dat ervaart? Lees dan vooral verder!

Hey Kaithlyn! Leuk om wat meer over jou te weten te komen! Je bent sinds kort begonnen bij JMW en daarom zijn wij erg benieuwd naar wie je bent!! Waar kom je vandaan en wat doe je precies bij JMW?
Hay! Super leuk initiatief, dat ten eerste. Ik ben een studente aan de Hogere Hotelschool NHL Stenden te Leeuwarden. Daar heb ik twee leuke jaartjes mogen wonen tot Corona uitbrak, toen ben ik bij mijn vriend in Nieuwegein gaan wonen. 

Begin dit jaar maakte ik een online start aan mijn stage bij JMW! Ik ondersteun Olav Derks bij recruitment en zorg samen met hem dat kandidaten worden gematcht aan een leuke baan!

Ik kan me voorstellen dat het gek is om stage te lopen terwijl we verplicht allemaal vanuit huis moesten gaan werken. Hoe heb je dat ervaren?
Ja, het is best gek. Ondanks dat wij studenten al veel online werkten, is het toch gek om tijdens je stage niet naar een locatie te mogen. Verder ervaar ik het erg positief! JMW en haar medewerkers doen ontzettend hun best om het voor elkaar zo leuk mogelijk te houden. Zo zie je hoe creatief men kan zijn! En desondanks de maatregelen, is het prettig om te realiseren dat wij kunnen werken en stagiaires hun stage kunnen volbrengen :-). 

Weet je al wat je wilt gaan doen wanneer je klaar bent met je studie? Blijf je in de hospitality branche of ga je heel wat anders doen?
De hospitality branche is natuurlijk een heel breed begrip. Wie weet blijf ik wel in de branche of niet. Mocht dat wel zo zijn, dan denk ik dat ik iets wil gaan doen wat zich achter de schermen bevindt. HRM bijvoorbeeld ;-).

Wat doe je allemaal naast je werk? Heb je bijvoorbeeld leuke hobby’s of andere favoriete bezigheden?
Normaliter was ik erg fanatiek met sporten en was ik ongeveer 4 keer te vinden in de sportschool. Heerlijk om je energie op die manier kwijt te raken en even helemaal op jezelf te focussen. Dus ik ben nu veel aan het skeeleren en ik heb meer vrije tijd voor motorrijden! Verder haal ik veel energie uit mijn familie/vrienden, mijn vriend en onze lieve katten.

We kunnen natuurlijk niet wachten tot corona geen rol meer speelt in onze levens. Wat ga jij als eerste doen wanneer de horeca weer open mag?
Oeh, wanneer alles weer kan en mag krijg ik opeens een drukke agenda… En ik kan alvast beter maar gaan sparen want ik heb met veel mensen afgesproken om weer ergens lekker uit eten te gaan!! Ik denk allereerst met mijn vriend uitgebreid sushi eten! Dat is toch veel leuker en lekkerder dan bestellen :-) 

Last but not least; wat wil jij iedereen die dit leest meegeven?
Let goed op een ander en let goed op jezelf, jullie zijn immers beide het belangrijkste voor jullie eigen geluk. Mocht je weer omringd zijn met je favoriete persoon(en), sta er even bij stil en koester het moment. 

In een tijd van Corona sta je stil bij wat je had, wat je hebt en wat je doelen zijn voor na deze moeilijke periode. Dankbaarheid, optimisme en een goed vooruitzicht zal de toekomst alleen maar leuker maken :-).