Medewerker in de spotlight: Lucas Beukers

Na acht jaar in de horeca gewerkt te hebben vond Lucas het tijd voor iets anders. Maar afscheid nemen van de horeca, dat wilde hij niet! Maak kennis met één van onze nieuwste collega's. Je vindt hem in onze vestiging in Den Haag.

Hoihoi!

Sinds een aantal weken ben ik werkzaam binnen JMW op de unit in Den haag. Hiervoor heb ik 8 jaar in de horeca gewerkt en verschillende functies vervuld. Begonnen natuurlijk als afwasser, vervolgens restauant/bar medewerker en stage gelopen bij een restaurant met bijna een ster. In mijn laatste 2 jaar gewerkt bij een strandtent in Scheveningen waar ik manager was. Altijd met veel plezier overal gewerkt, maar was toch opzoek naar iets anders, maar wel iets wat met de horeca te maken had. Zo kwam ik uit bij JMW. Naast werk sport ik regelmatig. Ik ga naar de sportschool en als de wind het toelaat ben ik te vinden op het water waar ik doe kitesurfen. Daarnaast ben ik vaak te vinden op het terras. In het weekend gezellig een drankje drinken met vrienden maar ook door de weeks is dit geen probleem. 

Mocht je nog iets willen weten of een drankje willen drinken hoor ik het graag!

Lucas Beukers