Medewerker in de spotlight: Marloes Venhuizen

Bij JMW werken we regelmatig met stagiaires. Dat vinden wij super leuk! Want wij kunnen hen alle kneepjes van het vak laten zien, en zij geven ons weer nieuwe inspiratie en ideeën. Een win-win situatie dus! Eén van onze huidige stagiaires is Marloes. Ben je benieuwd hoe zij stage lopen vanuit huis ervaart? Lees dan vooral verder!

Hoi Marloes! Leuk om wat meer over jou te weten te komen! Wie ben je, waar kom je vandaan en wat doe je precies bij JMW?
Hi! Leuk dat ik wat mág vertellen ;-) Ik ben dus Marloes en woon in Zwolle. Ik ben 23 jaar oud en studeer aan de hogere Hotelschool in Leeuwarden. Ik loop een stage bij JMW op de vestiging in Zwolle. Hier doe ik eigenlijk van alles en nog wat :) 

Werkplezier vinden we bij JMW erg belangrijk, ook in deze tijd. Hoe ervaar jij dit als stagiaire?
Ik zie dat JMW ontzettend veel waarde hecht aan het contact binnen het team en dat ervaar ik zelf ook. Ondanks het feit dat ik nog niemand in het echt heb ontmoet, voel ik me ontzettend thuis bij JMW en dat geeft natuurlijk ontzettend veel werkplezier. Even een belletje met een collega of een leuke online borrel doet mij goed ;-) 

Ik kan me voorstellen dat het gek is om stage te lopen terwijl we verplicht allemaal vanuit huis moesten gaan werken. Hoe heb je dat ervaren?
Ontzettend raar! Mijn allereerste stage dag mocht ik naar Walibi voor een training… een hartstikke leuke dag, maar meteen ook de laatste dag dat ik op het kantoor mocht zijn. Nu zitten we allemaal thuis, en zoals ik al zei, heb ik veel van mijn naaste collega’s alleen nog maar via de computer leren kennen. Toch een gek idee! 

Weet je al wat je wilt gaan doen wanneer je klaar bent met je studie? Blijf je in de hospitality branche of ga je heel wat anders doen?
Oef.. daar vraag je me wat. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik dit nog niet zeker weet.. Ik denk dat het ook erg afhangt van de mogelijkheden nu binnen de hospitality branche. 

Wat doe je eigenlijk allemaal naast je studie en stage?
Ik ben ontzettend gek op dansen en ging met veel plezier elke dinsdag naar mijn dansles. Op dit moment doe ik het gewoon lekker vanuit huis, maar ik kan niet wachten tot we weer bij elkaar mogen komen. Daarnaast houd ik veel van mountainbiken, wandelen en thee (lees: een wijntje ;-)) drinken met familie en/of vrienden. 

Tot slot, wat is jouw levensmotto? Oftewel, wat wil jij iedereen die dit leest meegeven?
Tjaa…. Een levensmotto klinkt altijd zo zwaar haha! Maar, in mijn whatsapp ‘info’ staat de volgende zin die ik wel heel goed vind: If you wanna go fast, go alone. If you wanna come far, go together. Ik denk dat die wel op heel veel dingen van toepassing is.