Medewerker in de spotlight: Renee Hofman

Ze is net terug van verlof, en daar zijn we enorm blij mee! Renee werkt al 4 jaar voor JMW en is daarmee voor veel van onze JMW'ers is een bekend gezicht. Benieuwd wat ze bij JMW doet en hoe haar favoriete post-corona dag eruit ziet? Je leest het in haar blog!

Hi Renee! Super leuk om jou in de spotlight te zetten. Vertel! Wie ben je? Waar kom je vandaan? Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Nou ik ben dus Renee, 30 jaar en woon in Tilburg met vriend en baby. In mijn vrije tijd vind ik het, het allerleukste om met vrienden of familie er lekker op uit te gaan. Gezellig samen eten & drinken is favoriet!

Hoelang werk je al bij JMW? En wat heb je tot nu toe allemaal gedaan binnen het bedrijf?
In 2014 ben ik begonnen als recruiter bij Tempo-Team Hospitality, in 2017 heb ik de overstap gemaakt naar JMW. Bij JMW heb ik voornamelijk als recruiter en intercedent gewerkt. Ik pak ook regelmatig wat extra taken op als ondersteuning voor ons management. Welke opdracht ik ook heb gehad bij JMW er blijft een link met recruitment. Het blijft super leuk om de juiste match te maken!

Wat is het leukste, gekste, meest spraakmakende moment dat je hebt meegemaakt in jouw JMW-carrière?
In 5 jaar maak je bij JMW een hoop mee hoor! Daarom ga ik ook niet één moment kiezen. Het is echt de optelsom van toffe opdrachtgevers, unieke evenementen en toffe collega’s. Die optelsom maakt mijn werk uitdagend en nooit saai. We werken hard. Niet omdat het moet maar omdat we het wíllen regelen. Samen de schouders eronder, daar krijg ik energie van. Tot diep in de nacht meedraaien achter de bar als dat nodig is? Dat hoort er bij! Ook nooit verkeerd; de leuke (en soms legendarische) borrels met collega’s. 

Vanwege corona werken we al ruim een jaar vanuit huis! Waar haal jij je werkplezier vandaan en hoe zorg je ervoor dat dit niet verloren gaat?
Contact blijven zoeken met je collega’s, niet alleen voor de werkgerelateerde zaken maar ook even dat praatje voor de gezelligheid. Wat ook helpt; af en toe even weg achter die laptop. Dat telefoongesprek kan ook lekker wandelend toch? Ik ben inmiddels helemaal gewend aan het thuiswerken maar kijk ook wel uit om weer gezellig op onze JMW vestigingen te werken.

Hopelijk hebben we binnenkort niet meer te maken met corona beperkingen. Hoe ziet jouw ideale post-corona dag eruit?
Jeetje, maar 1 dag? Keuzestress! Ik denk dat ik wel een weekprogramma kan maken met post-corona activiteiten. Maar als ik dan toch moet kiezen heb ik wel erg veel zin in een dagje sauna en daarna het terras op voor een lekker diner. Met een fles wijn natuurlijk! Ik gooi er stiekem nog een dag bij; lekker onbezorgd een dag carnaval vieren. Ik blijf toch een Brabantse ;-) 

Heb jij nog een wijze les die je alle lezers van jouw blog graag wilt meegeven?
Lekker cliché maar ik ga er toch voor; geniet van de kleine dingen! Een cappuccino in de zon, spontaan terrasbezoek met een vriendin, een nieuw recept dat in 1 keer lukt. De kleine geluksmomentjes zijn toch het fijnst.