Medewerker in de spotlight: Silvana van den Hout

Al bijna vier jaar zoekt onze collega Silvana dag in, dag uit, naar de juiste match tussen onze klanten en kandidaten in het zuiden van Nederland. Ben je ook zo benieuwd waar ze haar werkplezier vandaan haalt? Of wat ze als eerste gaat doen als corona voorbij is? Lees dan vooral verder! Want in dit blog leer je haar weer een beetje beter kennen!

Hoi Silvana! Leuk om deze keer meer over jou te weten te komen! We zijn benieuwd;  wie ben je? Waar kom je vandaan? En wat doe je precies bij JMW?
Hoi! Ik ben Silvana, 27 jaar en woonachtig in Breda. Ik kom oorspronkelijk uit Oosterhout en heb tijdens mijn studie aan de NHTV ook een half jaar in Dublin gewoond. Uiteindelijk ben ik toch lekker blijven plakken in het gezellige Brabant. In mijn vrije tijd ben ik altijd in voor een drankje, hou ik van koken en lekker uitgebreid borrelen. Om alle corona kilo's tegen te gaan ben ik daardoor dus maar fanatiek begonnen met hardlopen (is die corona crisis toch nog ergens goed voor hè).

Ik werk nu bijna 4 jaar bij JMW en ben verantwoordelijk voor het zuiden van Nederland. Een erg grote regio, maar superveel leuke en veelzijdige opdrachtgevers. Ik hou me als intercedent bezig met het maken van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een bedieningsmedewerker in de Efteling, barmedewerkers bij een wedstrijdje NAC en een hostess bij een beachresort in het zonnige Zeeland. Geen dag is hetzelfde, en het contact met mensen maakt het erg leuk.

Wat is het gekste, leukste, meest spraakmakende moment dat je hebt meegemaakt in jouw JMW-carrière?
Ik heb in mijn 4 jaar bij JMW super veel leuke dingen meegemaakt. Vorig jaar zijn we, net voordat corona uitbrak, met JMW op wintersport geweest. Mijn eerste keer op de ski's! Ook heb ik een super leuk feest mogen meemaken tijdens het 50-jarige bestaan van Tempo Team, welke ik ook niet zomaar zal vergeten.

Werkplezier vinden we natuurlijk heel erg belangrijk bij JMW. Waar haal jij, vooral in deze bizarre tijd, je werkplezier vandaan?
Het persoonlijke contact vind ik erg belangrijk. Met een bloemetje een medewerker op locatie verrassen met haar vaste contract of wanneer een locatiemanager belt om gewoon even te kletsen omdat hij benieuwd is hoe het met me gaat. Juist het contact als alles goed gaat, daar word ik heel blij van. Uiteraard is alles nóg leuker als je het samen doet! Veel werkplezier haal ik dan ook uit het contact met mijn collega's en bellen we nu vaak. 

We kunnen natuurlijk niet wachten tot corona geen rol meer speelt in onze levens. Wat ga jij als eerste doen wanneer de horeca weer open mag?
Ik weet bijna niet waar ik moet beginnen, zo veel om op te noemen! Ik mis vooral de spontane dingen in het leven die we voorheen misschien voor lief namen. Met lekker weer een terrasje kunnen pakken, 's avonds nog een wandeling maken of iemand zomaar een knuffel kunnen geven zonder na te denken over het houden van de 1,5 meter afstand. Verder heb ik ook heel erg veel zin om deze zomer nog een festival bij te wonen, en heel raar misschien, om weer een 'normale' werkdag te hebben. Weer fysiek naar kantoor en lunchen met collega's. En uiteraard kan ik als echte Brabander natuurlijk niet wachten om volgend jaar weer te kunnen carnavallen!

Tot slot, wat is jouw levensmotto? Oftewel, wat wil jij iedereen die dit leest meegeven?
Ik ben eigenlijk een beetje te nuchter voor levensmotto’s, maar wel zou ik iedereen mee willen geven om elke dag bewust te zijn van het leven en vooral te proberen zoveel mogelijk te genieten.