Medewerker in de spotlight: Susan Teunissen

Hi Susan! Wat leuk dat we wat meer over jou te weten gaan komen. Vertel! Wie ben je? Waar kom je vandaan? En wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Hey! Ik ben dus Susan, 25 jaar oud en ik ben een geboren en getogen Twentenaar maar de liefde heeft mij naar gezellige Brabant gebracht. Mijn opa heeft altijd een eigen café gehad dus ik ben met de horeca opgegroeid en sinds mijn 15e was ik al lekker werkzaam achter de bar. Ik heb veel horeca ervaring opgedaan in het buitenland, zo heb ik 4 jaar in Mallorca, een seizoen in Italië en een seizoen in Oostenrijk gewerkt. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met een goed wijntje op het terras te zitten, lekker te borrelen met vrienden of om een avondje heerlijk op de bank te hangen met een goede film! 

Hoe lang werk je al bij JMW? Wat doe je precies binnen ons bedrijf? En hoe ben je eigenlijk bij ons terechtgekomen?
Ik werk sinds 1 december 2021 bij JMW in Eindhoven als intercedent. Ik ben verantwoordelijk voor alle horeca partijen en festivals. Een grote uitdaging in deze arbeidsmarkt, maar eentje waar ik alleen maar energie van krijg! Ik ben via Indeed op deze vacature terecht gekomen. Aangezien ik ook 1 december ben verhuisd naar het mooie zuiden en toch op zoek ging naar een nieuwe baan in deze omgeving, wilde ik ook wat fijnere tijden en wat meer structuur met oog op de toekomst. In de horeca kon ik dit helaas niet vinden. Toen ik deze vacature voorbij zag komen bij JMW, heb ik meteen gereageerd. Ik heb altijd met veel passie in de horeca gewerkt, en ik wil graag mijn liefde voor de horeca overbrengen aan alle flexmedewerkers!

Werkplezier vinden wij super belangrijk! Wat vind jij het leukste aan je werk?
Geen enkele dag is hetzelfde! Elke morgen is het weer een verrassing wat in de mail staat of welke diensten er bij zijn gekomen. De variatie in alle dagen vind ik heerlijk. Soms heb je een hele planning klaar voor de dag, die vervolgens na een halfuur al helemaal in de soep is gelopen. Werken met mijn collega's op kantoor vind ik gezellig. Als je iets niet weet of niet snapt zijn de lijntjes zo kort, waardoor je je werkzaamheden veel sneller af hebt. 

Wat ik het aller leukste vind van het werk bij JMW is als er een perfecte match is tussen de medewerker en een opdrachtgever. Van beide kanten is dan iedereen tevreden en blij, en ik dus ook, wat daar doe je het voor uiteindelijk toch?

Wat maakt, volgens jou, de horeca branche de leukste branche om in te werken?
Je leert allerlei nieuwe mensen kennen, en iedereen is over het algemeen vrolijk! Iedereen die de horeca bezoekt, heeft een ''dagje uit'' . Het is zo fijn gevoel als mensen weer tevreden de deur uit gaan. Daarnaast werk je ook nog eens op de mooiste locaties, de gaafste festivals en de leukste evenementen waar je anders niet zou komen, en dat ook nog eens betaald!

Last but not least; wat wil jij iedereen die dit leest meegeven?
Geniet van alle kleine en grote dingen in het leven. En mocht je net zoals mij de stap willen maken om een carrièreswitch te maken, dan raad ik JMW zeker aan!