Medewerker in de spotlight: Vicky van der Grind

Vicky van der Grind is één van onze nieuwste JMW collega's. Sinds kort verzorgt ze bij ons samen met haar collega's de planning. Hoe is ze bij JMW terecht gekomen? Wat doet ze het liefst in haar vrije tijd? En wat vind ze het leukste aan haar werk? Je leest het in haar verhaal!

Hi Vicky! Wat leuk dat we wat meer over jou te weten gaan komen. Vertel! Wie ben je? Waar kom je vandaan? En wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Hi! Ik ben Vicky, 23 jaar en opgegroeid in een boerendorpje in de betuwe. Voor mijn studie ben ik 4 jaar geleden naar het mooie Breda verhuist, sinds een aantal weken ben ik  afgestudeerd als Leisure & Events manager. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het terras of in de kroeg, daarnaast bezoek ik graag festivals en hou ik ervan om zoveel mogelijk van de wereld te zien. 

Hoe lang werk je al bij JMW? Wat doe je precies binnen ons bedrijf? En hoe ben je eigenlijk bij ons terechtgekomen?
Ik ben inmiddels al meer dan 2 maanden aan de slag bij JMW als planner. De eerste maand ben ik werkzaam geweest als support medewerker, vanuit daar ben ik doorgegroeid naar de planner functie. Tijdens een zoektocht naar een bijbaan kwam ik terecht bij de support medewerker functie, en is eigenlijk vanuit daar het balletje gaan rollen! Ik kende JMW al via wat oud klasgenoten en hoorde er altijd positieve verhalen over dus was ik al erg enthousiast om voor JMW aan de slag te gaan.

Werkplezier vinden wij super belangrijk! Wat vind jij het leukste aan je werk?
Het leukste aan mijn job als planner vind ik de afwisseling, geen dag is hetzelfde en zo ook niet de flexwerkers en opdrachtgevers. Iedere week is het weer een uitdaging om de planning rond te krijgen, als dit voor zover mogelijk lukt geeft dit gewoon echt een kick! Daarnaast is het team van JMW ook gezellig, kan je bij iedereen aankloppen met vragen.

Wat maakt, volgens jou, de horeca branche de leukste branche om in te werken?
De horecabranche is de allerleukste sector om in te werken omdat je continu met mensen in contact bent. Er gebeurt zoveel op een dag en ook binnen de horeca is geen dag hetzelfde waardoor je altijd weer met de leukste verhalen thuis komt na een dag werken!

Last but not least; wat wil jij iedereen die dit leest meegeven?
Go get that job! Als je nog niet bij JMW aan de slag bent, zorg er dan voor dat je jezelf nu bij ons inschrijft en wie weet spreken wij elkaar dan snel! Mocht je al wel voor ons werken, ga zo door!