Stage lopen bij JMW: dit is Thomas
Thomas is één van onze huidige stagiaires. Hij studeert Toegepaste Psychologie en loopt stage op onze recruitment afdeling. Waarom dat zo'n goede match is? Dat vertelt hij in zijn blog!
Ben je gek op pindakaas? Dan is deze Peanut Butter Bar écht iets voor jou. Om mee te ontbijten, avondsnack, of lekker als tussendoortje. Deze Peanut Bar is geschikt op ieder moment van de dag. En gemakkelijk mee te nemen! Om deze repen te maken heb je niet veel nodig, én het is vrij simpel. Volg rustig de stappen, dan kan het niet misgaan.
Ingrediënten:
Materialen:
Klaar? Bakken maar!
1. Verwarm de pindakaas, appelstroop en honing op zacht vuur en meng dit tot één geheel.
2. Snij de dadels in kleine stukjes en hak de notenmix fijn.
3. Verkruimel de rijstwafels.
4. Roer nu alle ingrediënten goed door elkaar inclusief de amandelmeel.
5. Bedek de bodem met bakpapier.
6. Verdeel het geheel over de te gebruiken vormpjes tot max. 2cm hoog.
7. Verwarm de oven op 130°C en bak de vulling in 25 minuten af.
8. Laat ze afkoelen voordat je ze uit de vormpjes haalt.
9. Laat ze nog even extra afkoelen op een rooster en bewaar ze in een afgesloten trommel.
Enjoy!