Stage lopen bij JMW: dit is Olivier

Bij JMW hebben we altijd ruimte voor stagaires! We leiden ze op en leren ze diverse vaardigheden. Andersom leren we ook altijd veel van hen! Onze stagiaires worden volledig betrokken in onze teams en hebben volledige vrijheid om zich te ontwikkelen. Olivier loopt op dit moment stage bij onze vestiging in Eindhoven. Benieuwd naar zijn ervaringen? Hij vertelt het je graag!

Hi! Wie ben je, waar kom je vandaan, wat studeer je en wat doe je op dit moment bij JMW?
Hoi, ik ben Olivier en ik kom uit Eindhoven. Ik volg de opleiding Juridische administratief dienstverlener en ik loop nu sinds februari stage bij JMW. Op dit moment houd ik mij bezig met de planning, voer ik intakes en neem ik de telefoon op.

Wat vind je het leukste aan stage lopen bij JMW? Zou je het andere stagiaires aanraden?
Toen ik hier binnenkwam voelde het gelijk goed. Iedereen was heel enthousiast en ik voelde mij meteen op mijn plek. Het is een super leuk team waarmee je goed kan samenwerken, maar ook gezellig mee kunt kletsen. Dit maakt het werk nòg leuker. Voor andere stagiaires, dit is zeker een aanrader!

Wat is het belangrijkste dat je tot nu toe geleerd hebt tijdens je stageperiode bij JMW?
Het leukste tijdens het werken, vind ik de telefoon opnemen. Het is leuk om contact te hebben met klant en talent. Wanneer je contact met ze hebt, probeer ik ze altijd zo goed mogelijk te helpen. Als ik ze dan verder heb kunnen helpen voelt dit goed.

Wat is jouw droombaan wanneer je klaar bent met je studie?
Volgend jaar ga ik doorstuderen, maar wat mijn uiteindelijke baan wordt, is nog een groot raadsel. We gaan het vanzelf zien!

Ook stage lopen bij JMW? We zijn altijd opzoek naar nieuwe talenten! Meer weten? Neem eens een kijkje op deze pagina!