Stage lopen bij JMW: dit is Thomas

Bij JMW worden we regelmatig ondersteund door stagiaires. Bijvoorbeeld bij recruitment, op de planning of als intercedent. Thomas is op dit moment één van onze stagiaires en studeert Toegepaste Psychologie. Misschien is stage lopen als recruiter dan niet gelijk het eerste waar je aan denkt. Maar waarom deze stage juist goed aansluit bij zijn studie legt hij graag aan je uit!

Hi! Wie ben je, waar kom je vandaan, wat studeer je en wat doe je op dit moment bij JMW?
Ik ben Thomas en kom uit Rotterdam. Ik studeer in Amsterdam en doe op het moment de studie Toegepaste Psychologie. Op dit moment loop ik stage binnen JMW en ben ik bezig met de recruitment van de sollicitanten.  

Wat vind je het leukste aan stage lopen bij JMW? Zou je het andere stagiaires aanraden?
Het leukste wat ik aan het stage lopen vind is de diversiteit van mensen die je spreekt en de verschillende gesprekken die je voert. Dit zorgt voor zeer leuke gesprekken, maar ook voor wat uitdagende gesprekken. Ik zou dit dan ook zeker aanraden bij anderen.  

Wat is het belangrijkste dat je tot nu toe geleerd hebt tijdens je stageperiode bij JMW?
Wat het belangrijkste is wat ik tot nu toe heb geleerd is denk ik vooral kritisch blijven en vragen blijven stellen. Soms kan het makkelijk zijn om op basis van de eerste paar vragen een besluit te nemen, maar soms als je daar doorheen prikt zie je een andere kant van iemand.   

Wat is jouw droombaan wanneer je klaar bent met je studie?
Mijn droombaan is aan de slag gaan binnen de verslavingszorg als psycholoog.

Ook stage lopen bij JMW? We zijn altijd opzoek naar nieuwe talenten! Meer weten? Neem eens een kijkje op deze pagina!