Werken bij Easyfairs? Wij vertellen je alles wat je moet weten!

Woon je in de buurt van Hardenberg of Gorinchem? En wil je werken in één van de leukste evenementhallen van Nederland? Lees dan vooral verder!

Dit is Easyfairs
Easyfairs is een evenementenhal, maar dan op meerdere locaties. Je vindt Easyfairs bijvoorbeeld in Gorinchem en Hardenberg. In deze regio’s staat het bedrijf bekend als een super leuke werklocatie. Je maakt namelijk vanalles mee! Van beurzen tot congressen en van conferenties tot feesten. Bij JMW leveren we heel regelmatig horeca- en cateringmedewerkers voor deze locaties. 

Easyfairs locaties
De beurshallen in Hardenberg staan bekend om hun sfeervolle en veelzijdige omgeving. Met maar liefst 25.000 m2 aan ruimte zijn deze hallen geschikt voor vele gelegenheden. Denk aan beurzen, concerten, evenementen, congressen of een bedrijfsfeest. 

Wanneer je over de A15 rijdt zie je de evenementenhal in Gorinchem al liggen. Met genoeg parkeergelegenheid is deze hal zeer geschikt voor beurzen en andere evenementen.

Ben je benieuwd hoe de hallen er vanbinnen uitzien? In deze video’s vind je een sfeerimpressie van Hardenberg en Gorinchem.

JMW x Easyfairs
Bij JMW zorgen we ervoor dat er energieke en glimlachende flexwerkers staan met een portie werkplezier! Van horeca medewerkers tot zelfstandig werkende koks, wij plannen ze in voor de juiste locatie! Bij JMW staan we altijd voor je klaar. Kom je voor het eerst op één van deze locaties werken? Wij vangen je op! Zo ga je nooit onvoorbereid de werkvloer op. Wel zo fijn toch?

Zo ervaren onze flexwerkers werken bij Easyfairs
Jij bent vast benieuwd hoe het werken bij Easyfairs nou echt is. Dit kunnen wij je uiteraard met alle plezier vertellen! Maar hoe tof om dit te horen van jouw toekomstige collega's? Linda werkt nu een half jaar via JMW bij Easyfairs in Gorinchem en deelt graag haar ervaring met je.

“Ik ben via een klasgenoot bij JMW/ Easyfairs binnengekomen. Ik werk hier nu ongeveer een half jaar waarin ik eigenlijk op elke plek wel heb gestaan. Zowel in de keuken als in de horeca. Dat vind ik ook het fijne aan het werken bij Easyfairs! De werkzaamheden zijn namelijk heel Afwisselend. Wat ik ook leuk aan het werk vind is de interactie die je hebt met de gasten. Ik vind het het leukst om achter de grillkar te staan. Dan heb je namelijk met veel verschillende mensen contact."

Even kennismaken met team JMW voor Easyfairs!
Team Hardenberg

“Hooooi! Ik ben een van de Laura's van team Zwolle, en ik ben intercedent voor JMW. Ik woon in Almelo en ik ben 26 zomers jong. Met al heel wat verschillende baantjes in de horeca en hospitality zit ik hier helemaal op mijn plek! In mijn vrije tijd vind je mij op de padel baan, knuffelend met mijn hondje Teun of met wat vrienden op het terras! Waar je mij echt blij mee maakt? Met een goede cocktail in de zon en een goed gezelschap!” - Laura Lijster

"Hey! Ik ben Laura en ik werk als Planner voor JMW. Mij zul je vooral tegenkomen als het dus gaat om de planning. Zelf kom ik uit Deventer en ben ik 21 jaar. Sinds mijn 16e werk ik al in de horeca en dit doe ik ook elke dag met groot plezier. In mijn vrije tijd zul je me vooral vinden tussen de paarden of op het terras met een goed glas wijn of een lekkere cocktail." - Laura Noort

Team Gorinchem
“Ik ben Anne en werk sinds mei als junior planner bij JMW. Ik woon in Utrecht en ik ben 23 jaar. In mijn vrije tijd sta ik het liefst op voetbalveld, ben ik muziek aan het luisteren of lees ik een goed boek. Je kan me altijd wel blij maken met een speciaal biertje in de zon.” - Anne Schmidt

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan bij Easyfairs? Of ben je opzoek naar een andere baan in de horeca? Schrijf je vrijblijvend bij ons in!