Wij zijn op zoek naar

Catering medewerker

Hey jij daar! Op zoek naar een leuke afwisselende baan voor doordeweeks en overdag? Ga aan de slag als catering medewerker in Zwolle. En nee, niet op 1 locatie maar op diverse locaties! Hoe tof! Gezellige gasten, leuke werkplekken en €11,83 per uur verdienen! Wat wil je nog meer?

Wat bieden wij jou
  • € 11,83 per uur, yes!
  • Elke week geld op je rekening
  • Gezellige collega`s #Werkplezier
  • Flexibel, werken wanneer het jou uitkomt
  • Toffe gratis horeca trainingen
Wie ben jij

Jij vindt het leuk om mensen in de watten te leggen. Een kopje koffie, een lekkere lunch? Jij bereidt en serveert het met plezier als catering medewerker. Verder:

  • Woon jij  in de omgeving van Zwolle
  • Kan jij een VOG aanvragen
  • Ben jij beschikbaar doordeweeks en overdag
Wat ga je doen

Jij gaat lekker aan de slag als catering medewerker. Jij komt op verschillende toffe locaties en ontmoet de leukste collega's. Een ding blijft wel. Samen met je collega`s zorg je voor de lekkerste lunch. Verrassende broodjes, verse soep, salades en snacks, deze worden elke keer met zorg bereid. Hoe leuk!
Tijdens de lunch houd je een praatje met de gasten. Je vertelt iets over de heerlijkheden op het buffet. Maakt een koffie, en houdt het restaurant schoon. Na de lunch is het tijd om op te ruimen. De laatste afwas gaat de spoelmachine in. Tafels en stoelen worden recht gezet. Nog een doekje over de tafels en jouw dag zit erop als catering medewerker. Glimlachend en met een goed gevoel ga je weer naar huis. Dit wat een leuke dag!

Waar ga je werken

Jij gaat werken in verschillende bedrijfsrestaurants in Zwolle en omgeving. De diensten zijn tussen 8.00 uur en 16.00 uur. Als catering medewerker werk jij tussen de 4 en 6 uur op een dag. Gezellig en zeker niet saai.

Sollicitatie

Zie jij je al shinen als catering medewerker? Zeker wel! Solliciteer en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op. Als er nog vragen zijn stel ze gerust. Bel, mail of stuur een bericht via whatsapp.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

25 - 32 uur Zwolle

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Floor Verwij
Tel: 06 16 13 13 47
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:573344
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook