Wij zijn op zoek naar

Catering medewerker

Ga aan het werk in de omgeving Twente als catering medewerker! Elke dag werken met eten en drinken? Dat is toch super leuk! En je verdient ook nog een €11,83 per uur! Jááá, lees snel verder.

Wat bieden wij jou
  • €11,83 per uur. Zekerwel!
  • Gratis!! Trainingen via JMW
  • Elke dinsdag jouw salaris op je rekening
  • Een bende werkplezier!
  • Flexibel werken, wanneer het jou uit komt
Wie ben jij

Jij bent gastvrij en hebt er vooral zin in om te starten als catering medewerker! Wel handig als:

  • Jij in de omgeving van Twente woont
  • Jij een VOG kan aanvragen
  • Jij houdt van afwisselinde werkzaamheden
Wat ga je doen

Laten wij jou meenemen door een dag van jouw toekomstige baan als catering medewerker. Goedemorgen, eerst even koffie! Gezellig bijkletsen met je collega’s. Samen gaan jullie de keuken in. Wat staat er vandaag op het menu? Soep, heerlijke broodjes en gezonde salades. Jullie draaien nergens je hand voor om. Ondertussen worden de counters al gevuld met jullie heerlijkheden! Jij checkt of de koeling is aangevuld met drankjes en overige. Dubbel check of de koffiemachine aan staan. Alles staat klaar en de gasten komen langzaam binnen druppelen. Nu is het tijd om te shinen als catering medewerker! Want trots mogen jullie zijn op elkaar! Met een glimlach help jij achter de kassa en maakt gezellig een praatje. Tijd voor een rondje door het restaurant. Kan jij alvast wat opruimen? Zo ziet alles er netjes uit en scheelt dat weer voor later! Gasten gaan weer verder met de orde van de dag. Jullie krijgen een compliment voor de service en het heerlijke eten. Leuk, dat zorgt voor werkplezier! Nu alles opruimen en zorgen dat jullie het spik en span achter laten. Goh, wat is de dag weer voorbij gevlogen!

Waar ga je werken

Jij komt als catering medewerker in de leukste cateringpool van Nederland! Bij JMW. Hier staat werkplezier op 1! Wij werken met de leukste cateraars van Nederland. Denk aan Albron, Compass, Sodexo en nog veel meer! Tof voor je ervaring en leer jij de leukste collega’s kennen!

Sollicitatie

Liever vandaag dan morgen beginnen als catering medewerker? Dat snappen wij! Daarom nemen wij binnen 1 werkdag contact met jou op als jij solliciteert! Dus druk op de solliciteerknop! Alle vragen zijn welkom! Dus mail, bel of stuur mij een whatsapp en ik help jou.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Almelo

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Floor Verwij
Tel: 06 16 13 13 47
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:580916
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook