Wij zijn op zoek naar

Catering medewerker

Hoe gaaf! Jij staat als cateringmedewerker te shinen in het distributiecentrum van de Albert Heijn! Hier sta jij met de leukste collega’s heerlijke maaltijden te maken. Broodjes, snacks en warme maaltijden. Jullie regelen het! Lekker verdienen en werkplezier. Lees gauw verder!

Wat bieden wij jou
  • €12,12 per uur exclusief toeslagen, yes!
  • Onregelmatigheidstoeslag, top!
  • Wisselende werktijden, werken wanneer jij dat wil!
  • #Werkplezier! Met de leukste collega’s.
  • Heerlijke lunch met 50% korting!
Wie ben jij

Jij wordt als cateringmedewerker gelukkig om te werken met eten en drinken, yes! Verder:

  • Samenwerken, daar haal jij plezier uit.
  • Sta jij graag klaar voor je gasten en collega’s.
  • Kan jij makkelijk reizen naar het distributiecentrum van de Albert Heijn in Zwolle.
Wat ga je doen

Hier is altijd wat te doen, letterlijk altijd! Op het distributiecentrum van de Albert Heijn zijn er 24 uur per dag, 7 dagen per week mensen aan het werk. En die hebben wel zin in een lekkere maaltijd! Als cateringmedewerker zorg jij daarvoor. Heerlijk, wisselende werktijden, top! Jij kiest wanneer je werkt. Op de locatie Zwolle wordt er gewerkt van 08.00 ‘s ochtends tot 05.00 uur ‘s nachts. Dit is fijn, want hallo extra toeslag op je salaris!
Samen met jouw gezellige collega’s zorgen jullie voor broodjes, soepen of heerlijk warme maaltijden. Jullie regelen het! Daarnaast zijn er kassawerkzaamheden en zorg jij als cateringmedewerker dat het bedrijfsrestaurant er netjes uitziet, check! Jij maakt je gasten blij en dat zorgt ook voor blijdschap bij jou!

Waar ga je werken

Jij gaat via Albron aan de slag als cateringmedewerker. Jouw werkplek is in Zwolle bij het distributiecentrum van de Albert Heijn. Wist je dat de Albert Heijn de grootste supermarktketen van Nederland is? Tof! En jij zorgt dat de harde werkers aan de slag kunnen met gevulde buikjes!

Sollicitatie

Jaaaaaa, jij wil natuurlijk aan de slag als cateringmedewerker. Snap ik! Toffe werkplek, wisselende diensten en een portie werkplezier. Solliciteer en ik spreek jou binnen 1 werkdag! Zo snel kan het gaan ;-)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Zwolle

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Floor Verwij
Tel: 06 16 13 13 47
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:599611
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook