Wij zijn op zoek naar

Catering medewerker bij Mars

Aan de slag als cateringmedewerker? Top! Lekkere broodjes maken en verse koffie zetten, jij draait je hand er niet voor om. Jij bent erg flexibel, als medewerker catering ga je op deze locatie van Sodexo namelijk aan de slag in 5 ploegen! Een leuke werkplek, gezellige collega's en meteen een #vastdienstverband?! Waar wacht je nog op?

Wat bieden wij jou
  • €13,36 per uur! Kassa!
  • Vast in dienst bij Sodexo
  • Gezellige collega's!
  • Flexibel werkrooster
  • Een toffe opdrachtgever!
Wie ben jij

Jij hebt er vooral heel veel zin in! Jij maakt het mensen graag naar hun zin. Verder:

  • Woon je in de regio Veghel
  • Ben je flexibel beschikbaar
  • Ben je gastvrij
Wat ga je doen

Als cateringmedeweker zorg je samen met de gezelligste collega's voor heerlijke maaltijden. Je dag zit vol afwisseling, van het maken van broodjes tot zorgen dat alles netjes aangevuld is. Lunchtijd? Jij springt achter de kassa om iedereen met een glimlach te voorzien van de lekkerste maaltijden. Je zorgt er als medewerker catering voor dat gasten aan niets ontbreekt! Zit jou dag er bijna op? Tijd voor een beetje schoonmaak. Staat alles weer op zijn plek? Super! Jij schiet nog even de spoelkeuken in om jouw collega mee te helpen. Dat was het al weer! Je dag zit er op.

Waar ga je werken

Als cateringmedewerker ga jij via Sodexo aan de slag bij Mars Petcare in Veghel. Mars Petcare is te vinden in meer dan 55 landen. Gaaf! Zij voorzien dagelijks in de voedings- en gezondheidsbehoeften van honden, katten, paarden, vissen en vogels.

Sollicitatie

Zin om als cateringmedewerker aan de slag te gaan? Reageer snel op deze toffe baan!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Veghel

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Sharona Westergaard
Tel: 0657506418
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:580956
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook