Wij zijn op zoek naar

Catering Medewerker Den Haag

Werken wanneer jij kan? Op afwisselende locaties? Dit kan als catering medewerker voor JMW. Je werkt tussen 3 en 6 uur op een dag. Meestal tussen 8.00 uur en 16.00 uur. Met onze app kan je zelf je beschikbaarheid in vullen. Hoe fijn is dat? Lees snel verder.

Wat bieden wij jou
  • € 11,83 per uur!
  • Flexibele werktijden
  • Gezellige collega`s
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Elke week uitbetaald worden. jippie
Wie ben jij

Jij vindt het leuk om met en voor mensen te werken. Je bezorgt mensen graag een goed gevoel. Verder:

  • Ben je flexibel en energiek
  • Ben je gastvrij
  • Ben  je woonachtig in Den Haag
Wat ga je doen

Als catering medewerker heb je veel contact met je gasten. Je bent de hele dag lekker in de weer. Je bent bezig met het beleggen van lekkere broodjes. Verse soep ontbreekt niet en ook de verse smoothie wordt gemaakt. Daarnaast zorg je er ook voor dat de koelingen gevuld blijven. Tijdens het draaien van de kassa houdt je een gezellig praatje met de gasten.
Na de lunch werken jullie de vuile vaat weg en ruimen jullie alles weer op. Wanneer alles aan kant is trekken jullie de deur met een voldaan gevoel achter je dicht. Dit was weer een leuke dag.

Waar ga je werken

In Den Haag ga je aan het werk op verschillende locaties via verschillende cateraars. Het is afwisselend en nooit saai als catering medewerker. Dat beloven we je!

Sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal staan als catering medewerker? Wij wel! Solliciteer dan snel! Als er vragen zijn, vraag deze dan gerust. Bel, mail of stuur mij een whatsapp.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur 's-gravenhage

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Julian Reijnders
Tel: 0610799242
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:574829
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook