Wij zijn op zoek naar

Catering medewerker Deventer

Elke werkdag mensen blij maken? Klinkt top toch! Start als cateringmedewerker en zorg voor alleen maar blije gezichten! En ja! Jij krijgt ook nog eens €11,83 per uur. Scroll snel verder!

Wat bieden wij jou
  • €11,83 per uur! Yes!
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Elke week uitbetaald
  • Gezellige collega met een portie werkplezier
  • Gratis horecatrainingen via JMW
Wie ben jij

Voor jou is het geen probleem om te reizen tussen Apeldoorn en Deventer. Is dit lastig voor jou? Laat en ons weten wat wij willen jouw sowieso spreken! Verder:

  • Ben jij flexibel inzetbaar
  • Kan jij een VOG aanvragen
  • Ben jij gastvrij en heb je er zin in!
Wat ga je doen

Nu het leuke gedeelte: Wat ga jij doen als cateringmedewerker? Nou wat niet! Jij start samen met jou gezellige collega’s de keuken op. Broodjes in de oven, verse soep maken en nog veel meer lekkers! Muziekje aan en kokkerellen maar. Even een rondje, koffiemachine aan? Koelkasten aangevuld? Staat alles netjes? Top! Laat de gasten maar komen. Tijdens het drukke moment zorg jij als cateringmedewerker ervoor er geen eten te kort is en vult alles op tijd aan. Drukte bij de kassa! Geen probleem. Jij staat daar met een glimlach en wenst iedereen eet smakelijk! Wat leuk, al die afwisseling. Het fijne is dat wij ook flexibel zijn! Geef aan wanneer jij wil werken en wij kijken wat mogelijk is!

Waar ga je werken

Als cateringmedewerker kom jij te werken op verschillende toffe locaties. Wij werken samen met cateraars zoals Albron, Hutten, Sodexo en nog meer! Zo kan jij werken aan je ervaring en leer je de leukste collega’s kennen. Want waar je ook werkt, werkplezier is het allerbelangrijkste!

Sollicitatie

Volgende week al aan de slag als cateringmedewerker? Druk op de solliciteer knop en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op. Bij vragen over deze vacature. Bel, mail of stuur mij een bericht via whatsapp. Ik spreek jou snel! :-)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Deventer

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Floor Verwij
Tel: 06 16 13 13 47
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:582494
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook