Wij zijn op zoek naar

Catering medewerker Hoofddorp

Verrassende gerechten, gezonde smoothies en lekkere koffies . De ingrediënten voor goede maaltijd. Ben jij diegene die daar graag voor zorgt? Heb jij gastvrijheid hoog in het vaandel? Dan is dit de baan voor jou en ben jij diegene die we zoeken! Kom werken als catering medewerker. We hebben diensten doordeweeks, in het weekend, overdag en `s avonds. Voor ieder wat wils. Lees snel verder.

Wat bieden wij jou
  • Salaris € 11,83 per uur
  • Elke week geld op je rekening
  • Flexibele werktijden
  • Verschillende werkplekken
  • Gratis trainingen speciaal voor jou
Wie ben jij

Je bent gastvrij en enthousiast. Als catering medewerker heb je geen ervaring nodig. Wij leren je dat met veel plezier. Het is wel fijn wanneer:

  • Je in de omgeving van Hoofddorp  woont of er makkelijk kan komen
  • Je gastvrij bent
  • Je wel van een beetje afwisseling houdt
Wat ga je doen

Wat niet? Dat is het leuke als catering medewerker! Jij start je dienst natuurlijk met een kopje koffie of thee. Daarna ga jij samen met jouw gezellige collega’s alles klaar maken voor de lunch of diner! Broodjes afbakken, warme gerechten maken en de koelkasten aanvullen. Zo komen jullie gasten niks te kort! Staan de borden en bestek klaar? Top! Daar komen de eerst gasten al binnen druppelen. Gezellig! Jij neemt plaats achter de kassa. Maakt een praatje en rekent de gekozen gerechten af. Iedereen is lekker aan het smullen. Alle buikjes gevuld en iedereen weer aan het werk. Jullie zorgen er samen voor dat alle tafels afgeruimd en schoon zijn. Je helpt je collega in de spoelkeuken met de laatste afwas. Wanneer alles er weer pico bello bij staat pak je je jas. Met een voldaan gevoel ga jij naar huis.

Waar ga je werken

Als catering medewerker kom je via JMW te werken in verschillende bedrijven in de regio Hoofddorp Lekker afwisselend en veel nieuwe mensen leren kennen. Hoe tof??

Sollicitatie

Kan je niet wachten om te shinen als catering medewerker? Solliciteer snel. Ik neem binnen 24 uur contact met je op. Nog vragen? Natuurlijk kan je me die stellen via what`s app of je belt me!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Astrid Roda
Tel: 06-82661308
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:578583
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook