Wij zijn op zoek naar

Catering medewerker Jaarbeurs

Gratis evenementen van dichtbij meemaken? Dat kan bij de Jaarbeurs! Start als catering medewerker en ‘shine like a diamond’. Trouwens, je verdient ook nog eens €11,16 per uur! Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • € 11,16 per uur! Lekker!
  • Op feestdagen 50% toeslag! Ka-Ching!
  • Aanwezig zijn bij de tofste evenementen
  • Reiskosten vergoeding!
  • #Werkplezier
Wie ben jij

Gastvrij, en op zoek naar afwisselend werk. Top! Verder ben jij:

  • Flexibel inzetbaar
  • Woonachtig in de buurt van Utrecht
  • Het zonnetje in huis!
Wat ga je doen

Jij gaat als catering medewerker aan de slag bij 1 van de bekendste panden van Utrecht! De Jaarbeurs! Samen met jouw toffe collega’s zorgen jullie ervoor dat de gasten aan niks te kort komen! De werkzaamheden bestaan uit verschillende taken. Dat is fijn want als catering medewerker zoek jij afwisseling! Bijvoorbeeld dat de zalen voor de geplande beurzen klaar staan. Zijn er evenementen? Hup, alles klaarzetten en zorgen dat niemand wat tekort komt. Zoals ik al zei: Afwisseling! Helpen achter het buffet en mensen blij maken met de heerlijkste gerechten? Dat past jou ook wel ;-) Als catering medewerker mag jij ook worden ingezet bij andere bedrijven. Super! Want hierdoor wordt jouw ervaring alleen maar breder! Hoeveel uur in de week jij aan het werk gaat? Jij bepaald! Lekker flexibel hé?! ;-)

Waar ga je werken

Jij gaat als catering medewerker aan de slag bij de Jaarbeurs Utrecht! Hier zijn dagelijks verschillende beurzen en evenementen. Zo beleef je nog eens wat op je werkdag ;-)
Daarnaast mag jij in onze JMW Pool. Super gezellig! Want bij ons staat werkplezier op nummer 1! Hierdoor wordt jij ook ingezet voor andere bedrijven waar jij als catering medewerker het podium krijgt om te shinen!

Sollicitatie

Haartjes netjes, blouse gestreken? Dat dacht ik al! Toch nog vragen of gewoon even gezellig kletsen? Geen probleem! Bel of app en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Druk maar op de solliciteer knop! En wij spreken je snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Utrecht

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Floor Verwij
Tel: 06 16 13 13 47
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:580504
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook