Wij zijn op zoek naar

Catering medewerker Keukenhof

Karin Bloemen kan hier wel de hele dag rond lopen, maar jij kan dat én geld verdienen! Kom werken als catering medewerker bij de Keukenhof. Elke dag voorjaar en een portie werkplezier! Lees gauw verder!!

Wat bieden wij jou
  • €12,72 per uur, yes!
  • Flexibel! Werken wanneer jij wil.
  • Reiskosten vergoeding of gebruik van gratis bus!
  • Toffe locatie met dé leukste collega's!
  • Daarna werken bij JMW in onze gezellig pool!
Wie ben jij

Jij wil gewoon lekker knallen! Heerlijk, tussen de bloemetjes mensen blij maken met eten en drinken! Het is wel handig als jij:

  • Beschikbaar bent van 23 maart tot en met 14 mei
Wat ga je doen

Jij gaat als catering medewerker shinen tijdens de gezellig dagen van de Keukenhof. Jij staat bijvoorbeeld bij de uitgifte. Hier komen mensen om wat te drinken en eten te halen. Tijdens het wandelen lusten jouw gasten wel wat lekkers! Jij gaat dat regelen. Ook kan jij als catering medewerker ondersteunen bij de kassa. Hier betalen de gasten hun gekozen lekkernij. Het leuke van deze baan is de afwisseling in werkzaamheden. Want ook kan jij ingepland worden in een foodtruck, hoe tof! De werktijden vallen tussen 07.00 en 20.00 uur. Er is een ochtend en een middag dienst. Heerlijk! Zo heb jij de ene dag de tijd om rustig op te starten. De andere dag om te genieten van het mooie lente weer! Wil jij 1 dag per week werken of lekker 5 dagen knallen? Laat het ons weten! Want als catering medewerker heb jij in de hand wanneer je werkt!

Waar ga je werken

Daar waar de bloemetjes worden buiten gezet! Bij de Keukenhof in Lisse. Dit is een jaarlijks terugkomend evenement. Hier wil jij bij zijn als catering medewerker! Daarna blijven werken voor JMW? Dat kan! Tijdens jouw sollicitatie kunnen wij alle mogelijkheden bespreken!

Sollicitatie

Solliciteer zo snel mogelijk! Want wij kunnen niet wachten om jou te spreken! Toch nog vragen over de werkzaamheden als catering medewerker? Geen probleem! Jij kan mij bellen, mailen of appen en ik beantwoord jouw vragen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

9 - 16 uur Lisse

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Kim van de Vegte
Tel: 06 23 76 60 60
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:577146
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook