Wij zijn op zoek naar

Catering medewerker open sollicitatie

Het corona virus. Ja, ook wij zijn hierdoor geraakt! Op dit moment hebben we geen concrete functies die we jou kunnen aanbieden, maar wij blijven positief! Daarom betreft deze vacature een inschrijving. Hoe dat werkt? Heel simpel! We slaan je gegevens op. Hebben we in de toekomst een geschikte dienst voor je? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Werken in de catering, waar kan ik aan denken?
Als catering medewerker heb je super veel contact met je gasten en ben je de hele dag lekker actief bezig. Zo maak je luxe belegde broodjes en een dagverse soep klaar. Daar zou je je vingers wel bij af willen likken ;). En als je gasten arriveren? Dan ontvang jij ze met een big smile en vertel je ze wat voor lekkers er vandaag op het menu staat. De broodjes vliegen over de toonbank! Wie je gasten zijn? Denk aan werknemers van grote bedrijven, defensiemedewerkers en ambtenaren. Bedrijfscatering dus. Maar wel enorm divers! Je werkt op verschillende locaties, want saai en eentonig werk kennen we bij JMW niet.

Lekker flexibel
Ga je via JMW aan de slag als catering medewerker, dan werk je op verschillende locaties dicht bij jou in de buurt. Je werkt zo’n 3 tot 6 uur per dag tussen 09.00 en 15.00 uur. Het fijne is dat je alleen werkt wanneer jij kan! Zo hoef je nooit leuke privé afspraken af te zeggen en combineer je dit perfect met je gezin of studie.

Wat krijg je van ons?
Als catering medewerker krijg je van ons heel veel moois! Denk aan in ieder geval 100 gratis trainingen die je kunt volgen. Verder krijg je het volgende van ons:

  • Je werkt alleen als het je uit komt.
  • Een uurloon van maximaal €11,22.
  • Afwisselend werk op leuke locaties.
  • Flexibele werktijden.
  • Cashen in de lekkerste branche: Hospitality!

Wie ben jij?
Na zoveel moois, vragen we ook wat van jou:

  • Je bent minimaal 2 dagen doordeweeks en overdag beschikbaar.
  • Werken op oproepbasis is voor jou geen probleem.
  • Reizen in jouw omgeving is voor jou een makkie.

Join us!
Krijg jij een energieboost als je mensen kunt verzorgen in de hospitality? En werk je graag wisselende uren per week? Schrijf je dan nu in! We nemen binnen een paar dagen contact met je op. En wie weet sta jij binnenkort te jongleren met broodjes op locatie!  

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Zwolle

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Nadine Gobin
Tel: 0612058337
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Vacature ID:414852652
Ik ben geïnteresseerd

Anderen bekeken ook