Wij zijn op zoek naar

Catering Medewerker Universiteit van Leiden

Zoek jij een leuke baan als catering medewerker? Het liefst doordeweeks en overdag? Ook nog eens € 14,00 per uur verdienen? Dan hebben wij de baan voor je! Ga aan de slag als catering medewerker op de Universiteit van Leiden. Nu al zin in? Solliciteer direct of lees verder:

Wat bieden wij jou
  • € 14,00 p/u. Lekker!
  • Verschillende Universiteiten
  • Elke week je geld op je rekening
  • Toffe gratis cursussen en trainingen, via JMW
  • Gezellige collega’s
Wie ben jij

Jij bent gastvrij, vindt het fijn om met en voor mensen te werken. Je ziet jezelf al werken tussen de studenten. Heb je al ervaring als catering medewerker? Fijn! Heb je dat nog niet? Wij helpen jou er graag bij!

  • Woonachtig in Leiden
  • Vindt het leuk om op de universiteit te werken
  • Bent enthousiast en energiek
Wat ga je doen

Je gaat aan de slag als catering medewerker. Samen met je collega's, zorgen jullie ervoor dat de gasten één lekkere lunch krijgen. Jij helpt met het bereiden van de lunch. Denk aan belegde broodjes, soep, salades, smoothies en snacks. Er op letten dat de counter er netjes bij blijft staan. Je bedient de kassa, ondertussen een praatje met je gasten maken. Willen ze een lekkere cappuccino? No problemo, die maak jij! Krijg jij ook nog een #complimento! Natuurlijk zorg je er ook voor dat het restaurant opgeruimd blijft. Het is een afwisselende baan, en zeker nooit saai. Dat beloven wij je!

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag als catering medewerker op de universiteit van Leiden. Het is de oudste universiteit van ons land. Het is een universiteit met 7 faculteiten en 28000 studenten die ingeschreven staan. Dat zijn heel wat mondjes die willen eten. Vervelen ga je je niet!

Sollicitatie

Zie jij jezelf al helemaal staan als catering medewerker? Wij wel! Solliciteer dan snel! Als er vragen zijn, vraag deze dan gerust. Bel, mail of stuur mij een whatsapp.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Leiden

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Julian Reijnders
Tel: 06-10799242
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:567778
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook