Volg onze catering trainingen!

Wanneer je werkt in de catering werk je in één van de leukste vakgebieden die er zijn. Oké... vinden wij dan! Maar jij misschien ook wel! Werken in de catering is namelijk hartstikke divers. Je bent bezig met het klaarmaken van gerechten, maar hebt ook veel contact met je gasten. Je werkt eigenlijk zowel voor- als achter de schermen. En dat vinden wij er nou zo leuk aan! Met behulp van diverse trainingen kun jij je binnen de catering écht verder ontwikkelen. Bij JMW bieden we de trainingen Goed, Beter en Best aan. Op deze pagina vertellen we je daar meer over!

GOED in catering
De eerste catering training die we aanbieden is de training GOED. Iedere medewerker die via JMW in de catering gaat werken krijgt deze korte online training toegestuurd. Een goede start dus! Deze training geeft een eerste indruk over de verschillende typen werkzaamheden en wat er van jou verwacht wordt. Daarnaast maak je kennis met de HACCP-richtlijnen. Het doel van deze training is om jou goed voorbereid en vol zelfvertrouwen aan je nieuwe baan te laten beginnen.

HACCP-richtlijnen? Wat zijn dat?
Omdat je in de catering werkt met voedsel, krijg je te maken met richtlijnen rondom voedselveiligheid. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een voedselveiligheidssysteem. Door deze richtlijnen te volgen voorkomen bedrijven die met voedsel omgaan dat de veiligheid van het eten in gevaar komt. Tijdens de training GOED leer je alles over de zeven principes van dit systeem.

BETER in catering: breng je kennis naar een hoger niveau!
Wanneer je je als cateringmedewerker verder wilt ontwikkelen kun je dit doen door deel te nemen aan de training bediening, of de keukentraining. In de training bediening leer je alle ins- en outs over algemene catering. Van borrels & feestjes tot uitgeserveerde diners voor de Raad van bestuur en bevelhebbers van onze strijdkracht. Super divers dus! Met behulp van keukentrainingen kun je van cateringmedewerker doorgroeien naar hulpkok, en later zelfs naar zelfstandig werkend kok. Hoe gaaf is dat?

Goed, Beter, BEST!
Heb je de trainingen Goed en Beter gevolgd en wil je jezelf nóg meer ontwikkelen binnen de catering? Dan hebben we in de training BEST echt iets heel gaafs voor je! We bieden je namelijk branche erkende opleidingen aan binnen de catering waardoor je door kan groeien tot cateringmanager op locatie. Durf jij deze challenge aan?!

Is de catering jouw passie?
Hoor jij helemaal thuis in de catering? Krijg je energie van werken met voedsel én mensen? Ben jij eager om jezelf te blijven ontwikkelen en ga jij elke uitdaging voor de volle 100% aan? Dan is werken in de catering écht jouw passie! Tijd om jouw ontwikkelmogelijkeheden te bespreken! Wacht niet langer en neem contact op met jouw dichtsbijzijnde vestiging!

 

Meer weten over onze trainingen?

Lijkt het jou leuk om jezelf te ontwikkelen en één van onze gratis trainingen te volgen? Leuk! Neem direct contact op met jouw dichtsbijzijnde vestiging!