Wij zijn op zoek naar

Cateringmedewerker

De geur van verse koffie en knapperige broodjes. Dat is een goed begin van je werkdag. Ga aan de slag als cateringmedewerker. Je komt op de leukste locaties en ontmoet gezellige mensen. Lees snel verder en start snel als cateringmedewerker in Amsterdam.

Wat bieden wij jou
  • Salaris van € 11,83 per uur
  • Wekelijks geld op je rekening
  • Leuke collega`s
  • Afwisseling in je werk
  • Gratis trainingen om nog beter te worden
Wie ben jij

Aan de slag als cateringmedewerker? Jij bent een mensen mens en vindt het leuk om je gasten in de watten te leggen. Al ervaring? Top. Nog geen ervaring? Geen probleem, wij gaan je helpen. Verder:

  • Woon je in de omgeving van Amsterdam
  • Ben je doordeweeks beschikbaar
  • Ben je flexibel
Wat ga je doen

Oh, dit wordt zo leuk. Als cateringmedewerker ga jij aan de slag bij diverse bedrijven. Jij zorgt ervoor dat jouw gasten de perfecte lunch geserveerd krijgen. Je houdt je bezig met het bereiden van verrassende broodjes, dagverse soep, smoothies en salades. Wanneer het lunchtijd is staat de counter gevuld met al dat lekkers. Je helpt je gasten met kiezen. Je houdt een gezellig praatje terwijl je met een schuin oog kijkt of er nog voldoende van alles is. Wanneer de lunch voorbij is ruim je samen met je collega` s alles weer op. Je helpt je collega met de laatste afwas en haalt nog een doekje over de tafels. Zo, alles weer strak en netjes? Jij pakt je jas en gaat met een voldaan gevoel naar huis.
Deze baan heeft top werktijden. Als cateringmedewerker start jouw dienst rond 9.00 uur en rond 15.00 uur ben je klaar. Lekker!!!!

Waar ga je werken

Als cateringmedewerker ga jij werken op diverse locaties voor verschillende cateraars in onze hoofdstad. Het zijn de bedrijfsrestaurants van verschillende bedrijven waar jij je kunsten gaat vertonen.

  • Elke dag lente? Dat kan! Jij kan namelijk ook werken op het kleurrijkste evenement van Nederland! Komt werken als catering medewerker bij de Keukenhof in Lisse! Van 23 maart tot 14 mei kan jij daar lekker knallen en uurtjes maken. Top toch? Jij kiest
Sollicitatie

Solliciteren moeilijk? Welnee. Druk op de solliciteerknop en ga ervoor! Binnen 24 uur neem ik contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Heb je nog vragen? Stuur me een app of bel me. Ik help je graag.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Specificaties

17 - 24 uur Amsterdam

Geïnteresseerd?

Wist je dat JMW onderdeel is van Tempo-Team? Daarom word je voor het afronden van je sollicitatie doorgestuurd naar de website van Tempo-Team.

Naam: Astrid Roda
Tel: 06-82661308
E-mail: solliciteren@jmwhorecapersoneel.nl
Referentie:578582
Solliciteren via Tempo-Team

Anderen bekeken ook